TH-MIXVENT

TH-MIXVENT

TH-MIXVENT

Gama e ventilatorëve të montuar në çati. Modelet 500 dhe 800 janë prodhuar nga plastika e derdhur me qëndrueshmëri të lartë, dhe modelet 1300 dhe 2000 nga fletë çeliku e presuar me cilësi të lartë. Te gjitha modelet përfshijnë si standard një mbrojtëse nga zogjt. Të gjitha pjesët metalike janë të mbrojtura me një shtresë të zezë me bojë epoksi-poliestër të papërshkueshme nga kushtet atmosferike.

CILESIMET

 

Kutia elektrike kundër zjarrit. 

 

Mbyllje me filetim per te lehtesuar lidhjen e kanaleve rrehthore.

 

Mbrojtje rezistente ndaj zogjve.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual

Instructions Manual 2