Na kontaktoni

Autostrada Lezhe - Tirana km 8, Lezhe

Telefon
+355 68 20 42 413
+355 68 90 90 031
+355 02 83 80 015
08:00 - 16:00

Autostrada Tirane - Durres, km 12 Rr. Dytesore, Berxulle

Telefon
+355 69 70 70 036
+355 68 20 42 413
+355 48 32 63 06
08:00 - 16:00

Si mund t'ju ndihmojme?

Na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi informacion të mëtejshëm në lidhje me kompaninë dhe produktet tona