Mire se vini Në

HISTORIKU VENKONAIR SHPK

Kompania Venkonair tashmë e afirmuar në tregun shqiptar si kompania më e suksesshme në fushën e ventilimit, aspirimit dhe kondicionimit, e udhëhequr nga një staf i kualifikuar dhe me eksperiencë të gjatë në këtë sektor, ofron garancinë e zgjidhjeve më optimale në menaxhimin e ajrit!

Aktiviteti ynë kryesor fokusohet në prodhim, import-eksport dhe tregëtim të sistemeve të ventilimit, aspirimit, kondicionimit dhe ngrohjes.

Ventilimi
Kondicionimi
Sisteme Ngrohje
Venkonair Office in Lezhe

Produktet Tona

Rezidencial

35 products

Komercial

48 products

Industrial

30 products

Grila

21 products

Aksesore

16 products

Kujdesi ndaj Klientit

Klienti ëshë prioriteti ynë kryesor!

Vizioni strategjik i kompanisë tonë është i orientuar ndaj nevojave dhe kërkesave të klientëve tanë:

Njohuri Teknike

Gama e Produkteve

Servisi & Riparimet

Bashkëpunime të reja

Magazina

Transporti & Dorëzimi

Asistim dhe Mbështetje