IN-LINE MIXED FLOW DUCT FANS TD-EVO ECOWATT Series

IN-LINE MIXED FLOW DUCT FANS TD-EVO ECOWATT Series

TD EVO ECOWATT

Aspirator inline me kasë plastike cilësore, i pajisur me guarnicione në thithje dhe fryrje të ajrit, më një nivel zhurmë shumë të reduktuar gjatë kohës së punës. Një zgjidhje ideale për ambjente rezidenciale dhe komerciale.

ATTRIBUTES

The TD EVO fans offer the ideal in-line duct fan solution for a wide range of general residential or commercial ventilation application into.

 

Very low profile
The low profile of the TD-EVO fans makes them the most effective solution for installations where the space of installation is limited such as false ceilings.

 

Easy Installation and maintenance
To reverse the direction of the airflow simply return the main fan body without having to disassemble the support foot.
The rotation of the main fan body also allows to position the terminal box to allow the best accessibility.

 

Circular duct connection with integrated rubber seals to allow airtight installation with duct system

 

Pre-assembly of the main fan body on the support foot to ease handling / orientation of the product leaving the hands free to the installer

 

 

Large size terminal box, closed by a single screw.

 

 

Silent-block
Silent-block between the motor and the support to reduce motor vibrations and lower the sound level of the fan.

 

 

Guide vane – outlet fairing
Optimised guide vane with outlet fairing to increase performance, efficiency and lower sound levels

 

 

Easy Maintenance
The unique design of the support bracket allows the motor and impeller assembly to be fitted or removed.

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual

Instructions Manual 2

Quick Comparison

SettingsIN-LINE MIXED FLOW DUCT FANS TD-EVO ECOWATT Series removeCentrifugal In-Line Fans JETLINE Series removeDECOR removeRHE Series removeTD-SILENT Series removeSILENT DESIGN Series remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Description

TD EVO ECOWATT

Aspirator inline me kasë plastike cilësore, i pajisur me guarnicione në thithje dhe fryrje të ajrit, më një nivel zhurmë shumë të reduktuar gjatë kohës së punës. Një zgjidhje ideale për ambjente rezidenciale dhe komerciale.

JETLINE

Aspirator inline me nivel shumë të ulët të zhurmës gjatë kohës së punës. I pajisur me kasë metalike tepër e përshtatshme për montimin e tij dhe i përshtatur për të punuar në ambjente me temperature -20/+40 gradë celsius.
 

DECOR

Aspirator tualeti aksial me prurje ajri duke filluar nga 100 m³/h , i pajisur me rezistence mbrojtese termike. Nje pjese e serise decor jane te pajisur me rele kohe, me rele lageshtire dhe damper.

RHE

High efficient heat recovery units up to 88% with rotary wheel, plug-fans with backward curved blades and EC external-rotor motor. Pre-configured control system for easy start-up.

TD-SILENT

Models 160 to 1000 Aspiratori in line eshte seria me nivelin më të ulët të zhurmës. Veshja e tij, struktura dhe materiali izolues ne pjesën e brendëshme eleminojnë transmetimin e vibrimeve.

SILENT DESIGN

Aspirator tualeti aksial me prurje ajri duke filluar nga 100 m³/h Motori i inkorporuar në sistem silencioz të tillë që eleminon vibrimet dhe zhurmën mekanike.  
Content
ATTRIBUTES
The TD EVO fans offer the ideal in-line duct fan solution for a wide range of general residential or commercial ventilation application into.  
Very low profile The low profile of the TD-EVO fans makes them the most effective solution for installations where the space of installation is limited such as false ceilings.   Easy Installation and maintenance To reverse the direction of the airflow simply return the main fan body without having to disassemble the support foot. The rotation of the main fan body also allows to position the terminal box to allow the best accessibility.   Circular duct connection with integrated rubber seals to allow airtight installation with duct system   Pre-assembly of the main fan body on the support foot to ease handling / orientation of the product leaving the hands free to the installer     Large size terminal box, closed by a single screw.     Silent-block Silent-block between the motor and the support to reduce motor vibrations and lower the sound level of the fan.     Guide vane - outlet fairing Optimised guide vane with outlet fairing to increase performance, efficiency and lower sound levels     Easy Maintenance The unique design of the support bracket allows the motor and impeller assembly to be fitted or removed.  
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
ATTRIBUTES
Terminal box Built-in, IP65 terminal box that does not add to the overall height dimensions.  
Airtight joints Rubber gaskets for a more airtight joint with the installation’s ducts.     High performance Impeller New impeller geometry for reduced sound levels and to offer high performance.   Mounting bracket Strong mounting bracket supplied with the fan.   Two mounting positions for support The product can be mounted in two different positions by changing the position of the support’s anchoring.     Two mounting positions for support The product can be mounted in two different positions by changing the position of the support’s anchoring.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
ATRIBUTET
Damper Damper manual për moskthimin e ajrit gjatë kohës që aspiratori nuk është në punë.  
Profil I holle dhe shume estetik    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual 2
ATRIBUTET
Damper Damper manual për moskthimin e ajrit gjatë kohës që aspiratori nuk është në punë  
Motori i inkorporuar në sistem silencioz Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit   SILENT-100 DESIGN Funksionim silencioz Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit.   USUAL EXTRACTOR   Shiritat Led Shiritat Led mundesojne qe aspiratori te pershatet me cdo interior te tualetit.4 Shirita perkatesisht blu,kuq,jeshil,dhe verdhe   SILENT-100 CZ DESIGN 4C: Ngjyra te ndryshme te disponueshme. Shiritat Led mundesojne qe aspiratori te pershatet me cdo interior te tualetit.4 Shirita perkatesisht blu,kuq,jeshil,dhe verdhe      
DOWNLOADS
  Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
Weight
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information