PULSE

PULSE

 PULSE

Njësi ventilimi me rikuperim të nxehtësisë për dhoma teke në aplikime shtëpiake ose komerciale. Dizajni i tij lejon përshtatjen e tij në çdo mjedis.
Performanca deri në 93%.
Motor me kontroll elektronik me konsum të ulët.
Sistemi i ventilimit përmes një motori dhe një shkëmbyesi nxehtësie qeramike.
E projektuar për një funksionim të vazhdueshëm, njësia rregullon rrjedhën e ajrit proporcionalisht me nivelin e lagështisë, duke siguruar cilësi të shkëlqyer të ajrit të brendshëm.

 

CILESIMET

 

Telekomanda PULSE.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual