HV-STYLVENT Series

HV-STYLVENT Series

HV-STYLVENT

Aspiratore centrifugal te pershtatshem per montim ne mure ose tavane.

Seria HV-STYLVENT përfshin 3 diametra: 150, 230 dhe 300 mm, duke përfshirë disa opsione funksionimi, duke i bërë ato të përshtatshme në mënyrë ideale për një gamë të gjerë të banesave, sherbime komercial dhe industrial.

CILESIMET

 

Grila

Për të parandaluar hyrjen e ajrit dhe për të kufizuar rrjedhjen e nxehtësisë kur aspiratori nuk është në punë.

 

Me funksionim te dyfishte.

Thithje dhe prurje ajri.

 

Mundësi të ventilimit natyral.

Ne momentin qe hapet grila,aspiratori fiket.

 

 

Dizajni i tij i përshtatshëm me cdo lloj ambienti.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual

Instructions Manual 2

Instructions Manual 3