RESPIRO

RESPIRO

RESPIRO

Njësi ajrimi i decentralizuar, me rikuperim të nxehtësisë, për dhoma teke në përdorime shtëpiake ose komerciale. Dizajn elegant që lejon përshtatjen e tij me çdo ambient.
Sistemi i ventilimit përmes një motori dhe një shkëmbyesi nxehtësie me një performancë deri në 93%.

 

CILESIMET

 

 

Telekomanda e modelit RESPIRO RD
– 3 shpejtësi
-Kontrolli i lagështisë
Mënyrat:
– Vetëm nxjerrje.
– Vetëm furnizim.
– Rishikim i nxjerrjes dhe thithjes së ajrit.
– Siguria aktivizohet vetëm nëse lagështia e kalon kufirin.

 

 

 

Shkëmbyes nxehtësie qeramike me performancë deri në 93%, i mbrojtur me një filtër G3 në të dy skajet.

 

 

 

Mbulesa e brendshme e përparme me dizajn elegant, e cila lejon përshtatjen me çdo ambient.

 

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual