ECOAIR LC ECOWATT

ECOAIR LC ECOWATT

EcoAIR Ecowatt

Seria e aspiratoreve centrifugal Ø 100 mm për instalime në mur ose tavan, të krijuar për të punuar në përputhje me dy mënyra të ndryshme funksionimi:

-Funksionim i vazhdueshëm i cili mund të përforcohet me çelës të jashtëm ose të brendshëm në varësi të modeleve.

-Funksionim me intervale kohe nepermjet reles se kohes dhe rregulleratorit te shpejtesise.

 

CILESIMET

Helike Centrifugale.

Helike centrifugal, me nivel minimal zhurme.

 

Motori i inkorporuar në sistem silencioz.
Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit.

 

 

Instalimi realizohet ne menyre horizontale ose vertikale.

 

 

 

Lehtesisht e kombinueshme me 4 ngjyrat e shiritave led.

 

Shiritat Led mundesojne qe aspiratori te pershatet me cdo interior te tualetit. 4 Shirita perkatesisht blu, kuq, jeshil,dhe verdhe.

 

Filtri anësor i hyrjes.
Filter qe hiqet dhe pastrohet shume lehtesisht, i prodhuar nga plastika dhe mbron aspiratorin nga papasterite.

 

DOWNLOADS

 

Catalogue series

Instructions Manual