CVHT

CVHT

CVHT

Gama e ventilatorëve ne kuti me rrip transmisioni të projektuar për nxjerrjen e tymit në kushte zjarri dhe të certifikuar per temperatura F400-120 min CE. Grupet janë prodhuar nga llamarine e galvanizuar me spesor te trashe. Të gjitha modelet përfshijnë helike centrifugale të lakuar përpara.

CILESIMET

 

Lehtësisht e montueshme.
Ventilatoret kanë pika fiksimi në kende duke lehtësuar instalimin në dysheme ose në tavan.

 

Dizajn kompakt i cili siguron nje funksionalitet te larte.

 

Ekskluzivisht nga S&P ,sistemi i vetëm që siguron funksionim të vazhdueshëm të rripit pa nevojë për mirëmbajtje.

 

Qëndrueshmëria
Me konstrukt te perbere me profile alumini qe mundesojne qendrueshmerine e ventilatorit ne kuti.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual