VENT-VN Series

VENT-VN Series

VENT-VN

Seria Vent e aspiratoreve in line ofron modelin me kase metalike dhe i pajisur me bazamentet përkatëse duke mundësuar montimin e tij në një mënyrë shumë praktike.

Quick Comparison

SettingsVENT-VN Series removeEcoAIR DESIGN ECOWATT Series removeECOAIR LC ECOWATT removeIN-LINE MIXED FLOW DUCT FANS TD-EVO ECOWATT Series removeHCM-N Series removeRHE Series remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Lexoni më shumë

Description

VENT-VN

Seria Vent e aspiratoreve in line ofron modelin me kase metalike dhe i pajisur me bazamentet përkatëse duke mundësuar montimin e tij në një mënyrë shumë praktike.

ECOAIR DESIGN ECOWATT

Seria unike e aspiratoreve centrifugal te tualetit. I dizenjuar per funksionim te vazhdueshem dhe konstant me konsumin me te ulet te energjise.
 

CENTRIFUGAL EXTRACT FANS EcoAIR LC ECOWATT Series

Seria e aspiratoreve centrifugal Ø 100 mm për instalime në mur ose tavan, të krijuar për të punuar në përputhje me dy mënyra të ndryshme funksionimi: Funksionim i vazhdueshëm i cili mund të përforcohet me çelës të jashtëm ose të brendshëm në varësi të modeleve. Funksionim me intervale kohe nepermjet reles se kohes dhe rregulleratorit te shpejtesise.  

TD EVO ECOWATT

Aspirator inline me kasë plastike cilësore, i pajisur me guarnicione në thithje dhe fryrje të ajrit, më një nivel zhurmë shumë të reduktuar gjatë kohës së punës. Një zgjidhje ideale për ambjente rezidenciale dhe komerciale.

HCM-N

Aspiratore centrifugal te krijuar per te nxjerre jashte ajrin e papaster te ambientit. Te gjitha modelet jane te pajisura me grila te jashtme, per te parandaluar hyrjet e objekteve te huaja.

RHE

High efficient heat recovery units up to 88% with rotary wheel, plug-fans with backward curved blades and EC external-rotor motor. Pre-configured control system for easy start-up.
Content
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
Helike centrifugale Helike centrifugal ,me nivel minimal zhurme  
Motori i inkorporuar në sistem silencioz. Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit.   Instalimi realizohet ne menyre horizontale ose vertikale       Lehtesisht e kombinueshme me 4 ngjyrat e shiritave led.   Lehtesisht e kombinueshme me 4 ngjyrat e shiritave led Shiritat Led mundesojne qe aspiratori te pershatet me cdo interior te tualetit.4 Shirita perkatesisht blu,kuq,jeshil,dhe verdhe     Filtri anësor i hyrjes Filter qe hiqet dhe pastrohet shume lehtesisht, i prodhuar nga plastika dhe mbron aspiratorin nga papasterite  
DOWNLOADS
  Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
Helike Centrifugale Helike centrifugal ,me nivel minimal zhurme.  
Motori i inkorporuar në sistem silencioz Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit.     Instalimi realizohet ne menyre horizontale ose vertikale       Lehtesisht e kombinueshme me 4 ngjyrat e shiritave led.   Lehtesisht e kombinueshme me 4 ngjyrat e shiritave led Shiritat Led mundesojne qe aspiratori te pershatet me cdo interior te tualetit. 4 Shirita perkatesisht blu, kuq, jeshil,dhe verdhe.   Filtri anësor i hyrjes Filter qe hiqet dhe pastrohet shume lehtesisht, i prodhuar nga plastika dhe mbron aspiratorin nga papasterite  
DOWNLOADS
  Catalogue series Instructions Manual
ATTRIBUTES
The TD EVO fans offer the ideal in-line duct fan solution for a wide range of general residential or commercial ventilation application into.  
Very low profile The low profile of the TD-EVO fans makes them the most effective solution for installations where the space of installation is limited such as false ceilings.   Easy Installation and maintenance To reverse the direction of the airflow simply return the main fan body without having to disassemble the support foot. The rotation of the main fan body also allows to position the terminal box to allow the best accessibility.   Circular duct connection with integrated rubber seals to allow airtight installation with duct system   Pre-assembly of the main fan body on the support foot to ease handling / orientation of the product leaving the hands free to the installer     Large size terminal box, closed by a single screw.     Silent-block Silent-block between the motor and the support to reduce motor vibrations and lower the sound level of the fan.     Guide vane - outlet fairing Optimised guide vane with outlet fairing to increase performance, efficiency and lower sound levels     Easy Maintenance The unique design of the support bracket allows the motor and impeller assembly to be fitted or removed.  
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
ATRIBUTET
  Grile rendese Grile me presion te ulet  
      Grile sigurie Grile e jashtme per parandaluar hyrjen e objekteve te huaja  
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual  
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
Weight
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information