TPSB

TPSB

 TPSB

Ventilator centrifugal për çati, profil i holle dhe shumë estetik, me trup poliamidi, kapakë speciale rezistente ndaj kushteve atmosferike dhe bazë pllake prej llamarine të galvanizuar.

CILESIMET

 

Kuti elektrike rezistente ndaj flakës.
Kuti elektrike lehtesisht e aksesueshme, e bërë nga plastika rezistente ndaj flakës V0, që përmban kondensatorin.

 

Ventilator me helike centrifugale me efikasitet të lartë.
Konsumim i ulet, mirembatje e lehte.

 

Dizajn perfekt.
Performance e shkelqyer.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual