CAD COMPACT

CAD COMPACT

CAD COMPACT

Njësi e rikuperimi te ajri me shkëmbyes nxehtësie me pllaka alumini me efikasitet të lartë (deri në 88%) të certifikuara nga Eurovent, e montuar ne nje kuti metalike me kapake me izolim të brendshëm (sandwich) termo-akustik të papërshkueshëm nga zjarri (A1/M0) prej lesh mineral të trashë 25 mm në modelet 500 deri në 2500 dhe 30 mm në modelet 3200 dhe 4500.

CILESIMET

 

 

Versioni BAZIK

Karakteristikat:
– Telekomandë e përfshirë.
– Kontroll manual/automatik i shpejtësisë.
– Kontroll manual dhe automatik nga bypass.
– Treguesi i alarmit.
– Komunikimi Modbus.

 

Versioni i AVANCUAR
Karakteristikat:
– Ekrani i kontrollit me prekje.
– Funksionet e njëjta si versioni Bazik plus kontrollin e ventilatorit në modalitetet VAV, COP dhe CAV.
– Kontrolli i bobinave të jashtme të ujit (aksesorët).
– Funksione shtesë.

 

Kutia elektrike e përfshirë.
Përfshihet çelësi i sigurisë së jashtme. Si në versionin ECOWATT me kabllo, ashtu edhe në versionet BASIC dhe ADVANCED Plug&Play.

 

Nivel i ulët i zhurmës.
Mbyllje me dy panele. Izolim termoakustik i papërshkueshëm nga zjarri A1/M0 me trashësi 25 ose 30 mm, në varësi të modelit.

 

Shkëmbyes nxehtësie shumë efikas prej alumini (deri në 86%) i certifikuar nga Eurovent.

 

Motorët

Motorë EC monofaze.

 

Filtra me efikasitet të lartë.
– Filtra F7 me presion të ulët (ePM1, 70%) për furnizim me ajër.
– Filtra M5 (ePM10 50%) në nxjerrje.

 

 

Bypass
Të gjitha versionet përfshijnë bypass të brendshëm me një aktivizues të integruar.

 

 

Montim i lehtë.
Mbështetje specifike për instalim në tavane.

 

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual

Instructions Manual 2

Instructions Manual 3