TH-ATEX

TH-ATEX

TH ATEX

Gama e ventilatorëve të montuar në çati, të projektuara posaçërisht për nxjerrjen e gazeve potencialisht të rrezikshme dhe shpërthyese, të prodhuara nga llamarine celiku e mbrojtur me shtresë të zezë poliester. Disponon rrjete rezistente ndaj zogjve.

CILESIMET

IP55, kuti e jashtme elektrike.
Kuti e jashtme  elektrike, lehtesisht e aksesueshme, motor IP55, plastikë e papërshkueshme nga zjarri V0.

 

Kondensator ATEX.

 

 

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual

Instructions Manual 2