DOMEO

DOMEO

DOMEO

Njësi e rikuperimit të nxehtësisë në të gjithë shtëpinë me efikasitet të lartë deri në konfigurim 92% dhe motor EC me konsum shumë të ulët.
Siguron një furnizim të vazhdueshëm me ajër të freskët në ambientet e banimit të një shtëpie.
Për të optimizuar konsumin e energjisë dhe cilësinë e ajrit, ai mund të lidhet me një sensor CO2 ose lagështie.
Domeo 210 është i pajisur me një bypass 100% dhe është i pajisur me filtër F7 ose M5 në hyrje dhe me filtër G4 në dalje për të mbrojtur shkëmbyesin e nxehtësisë.

CILESIMET

 

 

 Kontrolluesi

Telekomanda e përfshirë në produkt.

– Funksionimi Boost (modelet RD dhe APP).

– By-pass.

– Alarmi i filtrave të ndotur.

– Funksione shtesë (modelet RD dhe APP).

 

 

Shumë kompakt.

 

 

Nderhyrje e lehtë në filtra.

 

 

 Lehtësisht e aksesueshme.

 

 

Lidhje ajri (program).

Nëpërmjet modulit opsional SPCM, njësia mund të hyjë në Connectair, IoT e S&P që ofron akses në një mënyrë të re ajrosje.

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual