JETLINE ECOWATT

JETLINE ECOWATT

JETLINE ECOWATT

Gama e ventilatorëve në linjë për kanale rrethore, të dizajnuara për performanca të larta aerodinamike me profile shumë kompakte dhe nivele shumë të ulëta zhurme.
Shtresë kompakte me profil estetik, e prodhuar nga llamarine e galvanizuar. Kutia e elektrike dhe bazamenti i montimit nuk e rrit profilin e produktit.
Lidhje hermetike midis shtresës së çelikut të galvanizuar dhe fletës plastike për të shmangur rrjedhjet e ajrit. Guarnicione gome në fllanxha për të përmirësuar lidhjen hermetike me kanalet.
Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit.
Kuti terminali IP65 që lejon instalimin në natyrë.

 

CILESIMET

Kuti elektrike.
Kuti elektrike IP65 qe nuk ndikon ne rritjen e dimesioneve.

 

Lidhje hermetike.
Guarnicione gome për një lidhje më hermetike me kanalet e instalimit.

 

Shtytës me performancë të lartë.
Gjeometri e re e shtytësit për nivele të reduktuara të zhurmes dhe për të ofruar performancë të lartë.

 

Bazament për montim.
Bazament i fortë montimi qe vjen se bashku me aspiratorin.

 

Dy pozicione montimi për mbështetje.

Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual

Instructions Manual 2