TGT

TGT

Cylindrical Cased Axial Flow Fans TGT Series

Gama e rregullimit te profileve te lopatave ne ventilatoret aksial me kuti.

Kase e formuar nga flete celiku ne menyre cilindrike me mbrotje te larte ndaj korrozionit.

Të gjitha modelet përfshijnë tehe të veçanta alumini të derdhura të cilësisë së lartë të kyçura brenda një qendre çeliku të shtypur. I përshtatshëm për montim horizontal ose vertikal. Të gjitha modelet janë të disponueshme në versionet e shkurtra dhe të gjata.
Versione të shkurtra të kafazit:
(C) Standard
(CK) Përfshin një kuti terminali të jashtëm për lehtësinë e lidhjes.
Versionet e kasës së gjatë:
(LK) Përfshin një kuti terminali të jashtëm për lehtësinë e lidhjes dhe një vrimë spiune për të kontrolluar rrotullimin e helikes.
(LP) Përfshin një derë inspektimi për qasje të lehtë në motor.
(LPK) Përfshin kutinë e jashtme të terminalit dhe derën e inspektimit.

ATRIBUTET

 

Rezistence ndaj korrozionit.
Kase e formuar nga flete celiku ne menyre cilindrike me mbrotje te larte ndaj korrozionit.

 

Motori mbështetës
Prodhuar nga fletë çeliku me rezistente ndaj korrozionit e ofruar nga galvanizimi ose Magnelis. (Modelet nga 400 në 800).

 

Bazament aerodinamik i motorit.
Dizajni aerodinamik i mbështetjes së motorit për të optimizuar performancat e rrjedhës së ajrit. (Modelet nga 900 deri në 1250).

 

Mbështetja e motorit (diametri 1400 dhe 1600 mm):
Salduar në kutinë e ventilatorit. I gjithë montimi me një mbeshtjellje të galvanizuar të nxehtë rezistent ndaj korrozionit.

 

Shtytës i balancuar dinamikisht.
Kjo sipas standardit ISO 1940, duke siguruar funksionim pa dridhje.

 

Dizajni i tehut të gjerë: presion më i lartë.
Dizajni i tehut për të siguruar performancën më efikase të rrjedhës së ajrit.
Konfigurimi 1: Modelet 400 deri në 800/6.
Konfigurimi 2: modelet 800/9 deri në 1600.

 

Kutia termike.
Kutia e jashtme termike, e vendosur jashtë aspiratorit (versionet standarde të kafazit të gjatë).

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series 

Instructions Manual 

Quick Comparison

SettingsTGT removeCAD COMPACT removeJETLINE removeCTB removeORKA removeTD-ECOWATT remove
NameTGT removeCAD COMPACT removeJETLINE removeCTB removeORKA removeTD-ECOWATT remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Description

Cylindrical Cased Axial Flow Fans TGT Series

Gama e rregullimit te profileve te lopatave ne ventilatoret aksial me kuti. Kase e formuar nga flete celiku ne menyre cilindrike me mbrotje te larte ndaj korrozionit. Të gjitha modelet përfshijnë tehe të veçanta alumini të derdhura të cilësisë së lartë të kyçura brenda një qendre çeliku të shtypur. I përshtatshëm për montim horizontal ose vertikal. Të gjitha modelet janë të disponueshme në versionet e shkurtra dhe të gjata. Versione të shkurtra të kafazit: (C) Standard (CK) Përfshin një kuti terminali të jashtëm për lehtësinë e lidhjes. Versionet e kasës së gjatë: (LK) Përfshin një kuti terminali të jashtëm për lehtësinë e lidhjes dhe një vrimë spiune për të kontrolluar rrotullimin e helikes. (LP) Përfshin një derë inspektimi për qasje të lehtë në motor. (LPK) Përfshin kutinë e jashtme të terminalit dhe derën e inspektimit.

HIGH-EFFICIENCY HEAT RECOVERY UNITS CAD-COMPACT Series

Njësitë e rikuperimit të nxehtësisë me shkëmbyes nxehtësie me pllaka alumini me efikasitet të lartë (deri në 88%) të certifikuara nga Eurovent, të montuara në një mbyllje çeliku të galvanizuar me dy mure me izolim të brendshëm termo-akustik të papërshkueshëm nga zjarri (A1/M0) prej lesh mineral të trashë 25 mm në modelet 500 deri në 2500 dhe 30 mm në modelet 3200 dhe 4500.

Centrifugal In-Line Fans JETLINE Series

Gama e ventilatorëve në linjë për kanalet rrethore, të dizajnuara për performanca të larta aerodinamike me profile shumë kompakte dhe nivele shumë të ulëta zhurme. Gama përfshin 7 diametra dhe mbulon një gamë prurje nga 260 në 1080 m3/h.
 

Roof Mounted Fans CTB Series

Gama e ventilatoreve centrifugale të çatisë të cilët janë montuar drejtpërdrejt mbi një kanal rrethor. Helike centrifugale e lakuar prapa në fletë çeliku të galvanizuar. Fletë çeliku të galvanizuar te mbrojtura nga bojë e zezë poliestër epoksi. Të gjitha modelet janë të pajisura me mbrojtës kundër shpendëve. 4 madhësi të ndryshme për kanalet me diametër 160, 200, 250 dhe 315 mm. Çelësi ON-OFF IP55. Fllanxha e lidhjes së kanalit me guarnicione gomine dhe mbrojtës termik.

SINGLE DWELLING AND MULTI DWELLING BLOCKS VMC - Heat recovery units ORKA

Njësi e rikuperimit të nxehtësisë në të gjithë shtëpinë, me shkëmbyes nxehtësie me rrjedhje të kryqëzuar. Garanton zëvendësim të vazhdueshëm të ajrit në shtëpitë e banimit deri në 90% të efikasitetit. Pajisur me 2 aspiratorë centrifugale (nxjerrje dhe thithje), secili me një motor 230V-50Hz, Klasa B, me 3 shpejtësi, i projektuar për funksionim të vazhdueshëm dhe strehim terminal për të lidhur kabllon e furnizimit me energji elektrike.

 

In-line Mixed Flow Duct Fans with Brushless DC Motors TD-ECOWATT Series

Profili estetik i aspiratoreve MIXVENT-TD i bën ata zgjidhjen më efektive për instalimet ku hapësira e instalimit është e kufizuar. Modelet mundesohen ne plastike (modelet 160 to 800)ose ne celik (modelet 1300 to 2000),lehtesisht e cmontueshme,dhe te rendituara sipas standartave 90/260-50/60Hz per modelet 160 deri 800 dhe 230v/50-60Hz per modelet 1300 -2000. Shpejtësia e ventilatorit 100% e rregullueshme me potenciometrin e vendosur në kutinë e lidhjes ose me një kontroll të jashtëm të tipit REB-ECOWATT. Hyrja analoge me terminale në kutinë e terminalit për të kontrolluar ventilatorin me sinjalin e hyrjes 0-10V. Rezistenca ndaj temperaturave të ajrit-20ºC deri në +40ºC.
 
Content
ATRIBUTET
  Rezistence ndaj korrozionit. Kase e formuar nga flete celiku ne menyre cilindrike me mbrotje te larte ndaj korrozionit.  
Motori mbështetës Prodhuar nga fletë çeliku me rezistente ndaj korrozionit e ofruar nga galvanizimi ose Magnelis. (Modelet nga 400 në 800).  
Bazament aerodinamik i motorit. Dizajni aerodinamik i mbështetjes së motorit për të optimizuar performancat e rrjedhës së ajrit. (Modelet nga 900 deri në 1250).   Mbështetja e motorit (diametri 1400 dhe 1600 mm): Salduar në kutinë e ventilatorit. I gjithë montimi me një mbeshtjellje të galvanizuar të nxehtë rezistent ndaj korrozionit.   Shtytës i balancuar dinamikisht. Kjo sipas standardit ISO 1940, duke siguruar funksionim pa dridhje.   Dizajni i tehut të gjerë: presion më i lartë. Dizajni i tehut për të siguruar performancën më efikase të rrjedhës së ajrit. Konfigurimi 1: Modelet 400 deri në 800/6. Konfigurimi 2: modelet 800/9 deri në 1600.   Kutia termike. Kutia e jashtme termike, e vendosur jashtë aspiratorit (versionet standarde të kafazit të gjatë).    
DOWNLOADS
Catalogue series  Instructions Manual 
ATRIBUTET
   
Versioni BASIC Karakteristikat: - Telekomandë e përfshirë. - Kontroll manual/automatik i shpejtësisë. - Kontroll manual dhe automatik nga bypass. - Treguesi i alarmit. - Komunikimi Modbus.
  Versioni I AVANCUAR Karakteristikat: - Ekrani i kontrollit me prekje. - Funksionet e njëjta si versioni BASIC plus kontrollin e ventilatorit në modalitetet VAV, COP dhe CAV. - Kontrolli i bobinave të jashtme të ujit (aksesorët). - Funksione shtesë.   Kutia elektrike e përfshirë Përfshihet çelësi i sigurisë së jashtme. Si në versionin ECOWATT me kabllo, ashtu edhe në versionet BASIC dhe ADVANCED Plug&Play.   Niveli i ulët i zhurmës dhe ndërtimi i forte Mbyllje me dy panele. Izolim termoakustik i papërshkueshëm nga zjarri A1/M0 me trashësi 25 ose 30 mm, në varësi të modelit.   Shkëmbyes nxehtësie shumë efikase prej alumini (deri në 86%) i certifikuar nga Eurovent.   Motorët Tifozët e prizës janë të pajisur me motorë EC monofaze.   Filtra me efikasitet të lartë. - Filtra F7 me presion të ulët (ePM1, 70%) për furnizim me ajër. - Filtra M5 (ePM10 50%) në nxjerrje.     Bypass Të gjitha versionet përfshijnë bypass të brendshëm me një aktivizues të integruar     Montim i lehtë Mbështetje specifike për instalim në tavane      
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2 Instructions Manual 3
ATRIBUTET
  Kuti termike Kuti termike IP65 qe nuk ndikon ne rritjen e dimesioneve.  
Lidhje hermetike Guarnicione gome për një lidhje më hermetike me kanalet e instalimit.   Shtytës me performancë të lartë Gjeometri e re e shtytësit për nivele të reduktuara të zhurmes dhe për të ofruar performancë të lartë.   Bazament për montim Bazament i fortë montimi qe vjen se bashku me aspiratorin.   Dy pozicione montimi për mbështetje Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.     Dy pozicione montimi për mbështetje Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
ATRIBUTET
  Celesi izolimit. Celesi izolimit elektrik ON-OFF i vendosur në ventilator si standard.   Mbrojtese rezistente ndaj zogjve. Rrjete mbrojtese celiku ndaj zogjve.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
 
Mirëmbajtje të lehtë Trupi PPE për mirëmbajtje të lehtë që siguron izolim termik dhe butësi.     ORKA HR/ST Shkëmbyes nxehtësie me efikasitet të lartë. Prodhohet nga pllaka polipropileni.       E pajisur me dy tapa te dyfishta.       Guarnicionet e integruara të gomës. Fllanxha lidhëse rrethore me vula të integruara gome.       Telekomanda e inkorporuar me çelës të dyfishtë: - ndezje-fikje. - ndryshimi i shpejtësisë.     Timer Dirty filter Kohëmatësi i filtrit të ndotur,e pajiusur me çelës elektronik.  
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2 Instructions Manual 3 Instructions Manual 4
ATRIBUTET
Profil estetik Profili estetik i aspiratoreve TD-ECOWATT i bën ata zgjidhjen më efektive për instalimet ku hapësira e instalimit është e kufizuar.   Lehtesisht e montueshme. Te fiksohen bazamentet.   Lehtesisht e montueshme. Fiksoni heliken dhe asembloni dy pjeset e tjera te aspiratorit.   Lehtesisht e montueshme. Kryeni lidhjet e instalimeve elektrike.   Lehtesisht e montueshme. Lidheni tubat fleksibel.   Motorr me rryme te vazhduar pa karboncina, me performance te larte dhe konsum te ulet te energjise me rregullim linear te shpejtesise.   Elektronikë plotësisht e integruar në produkt.   Mirembajtje e lehte Dizajni unik i mbajtësit lejon montimin ose heqjen e motorit pa çmontuar kanalin ngjitur.   POZICION FLEKSIBEL MONTIMI Mund të montohet në çdo vend të kanalit të ajrit.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
WeightN/AN/AN/AN/AN/AN/A
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information