TDM

TDM

TDM 

Seria TDM e ventilatoreve aksialë është projektuar posaçërisht për t’u instaluar në sisteme me kanale me presion të ulët. Motori monofaze 230V-50Hz, Klasi II, IPX4
I mbrojtur nga mbinxehja.
I përshtatshëm për të punuar në temperatura deri në 40ºC.

 

CILESIMET

Modelet 100 dhe 200 mund të instalohen brenda një muri për të siguruar funksionimin e ajrit të shkarkimit ose për të shkëmbyer nxehtësinë midis dhomave ngjitur.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual

Instructions Manual 2

Instructions Manual 3