EcoAIR DESIGN ECOWATT Series

EcoAIR DESIGN ECOWATT Series

ECOAIR DESIGN ECOWATT

Seria unike e aspiratoreve centrifugal te tualetit. I dizenjuar per funksionim te vazhdueshem dhe konstant me konsumin me te ulet te energjise.

 

CILESIMET

Helike centrifugale.

Helike centrifugale, me nivel minimal zhurme.

 

Motori i inkorporuar eshte silencioz.

Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit.

 

Instalimi realizohet ne menyre horizontale ose vertikale.

 

 

 

Lehtesisht e kombinueshme me 4 ngjyrat e shiritave led.

 

Shiritat Led mundesojne qe aspiratori te pershatet me cdo interior te tualetit.4 Shirita perkatesisht blu,kuq,jeshil,dhe verdhe

 

Filtri anësor i hyrjes
Filter qe hiqet dhe pastrohet shume lehtesisht, i prodhuar nga plastika dhe mbron aspiratorin nga papasterite.

 

DOWNLOADS

 

Catalogue series

Instructions Manual