TD-SILENT

TD-SILENT

TD-SILENT

Seria e tyre vjen e dizenjuar për performanca të larta aerodinamike me profile shumë kompakte dhe nivele shumë të ulëta zhurme.
Certifikuar nga Shoqata e Aprovimit për Zvogëlimin e Zhurmës (modelet TD-350, TD-500, TD-800 dhe TD-1000).
Prodhuar në material plastik, të projektuar posaçërisht per te reduktuar nivelin e zhurmes.
Pajisur me guarnicione gome në hyrje dhe dalje për të thithur dridhjet, një trup që mund të çmontohet.