SILENT

SILENT

SILENT

Aspiratorët e tualetit më silencioz në treg.
Me konsumin më të ulët të energjisë.
Motor silencioz i cili bën të mundur eleminimin total të zhurmave mekanike.

 

CILESIMET

Damper
Damper manual për moskthimin e ajrit gjatë kohës që aspiratori nuk është në punë.

 

Motori i inkorporuar në sistem silencioz.
Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit.

 

Funksionim silencioz.

 

Shiritat Led
Shiritat Led mundesojne qe aspiratori te pershatet me cdo interior te tualetit. 4 Shirita perkatesisht blu,kuq,jeshil,dhe verdhe.

 

DOWNLOADS

 

Instructions Manual
Instructions Manual 2
Catalogue Series