DECOR DESIGN

DECOR DESIGN

DECOR DESIGN

Aspiratore tualeti i pajisur me damper per mos kthimin e ajrit, ne te cilin ka te montuar sensor ndezje dhe fikje. Nje model mjaft estetik qe montohet shume lehte, e gjithe seria ofrohet ne ngjyre te bardhe, por edhe silver.

CILESIMET

 

Damper.

Damper manual për moskthimin e ajrit gjatë kohës që aspiratori nuk është në punë.

 

 

Te gjitha modelet mundesohen edhe me kase silver.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual