SILENT DESIGN Series

SILENT DESIGN Series

SILENT DESIGN

Aspirator tualeti aksial me prurje ajri duke filluar nga 100 m³/h.
Motori i inkorporuar eshte silencioz i tillë që eleminon vibrimet dhe zhurmën mekanike.

 

CILESIMET

Damper.
Damper manual për moskthimin e ajrit gjatë kohës që aspiratori nuk është në punë.

 

Motori i inkorporuar në sistem silencioz.
Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit.

 

Funksionim silencioz.
Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit.

 

Shiritat Led
Shiritat Led mundesojne qe aspiratori te pershatet me cdo interior te tualetit.4 Shirita perkatesisht blu,kuq,jeshil,dhe verdhe

 

Ngjyra te ndryshme te disponueshme.

 

 

DOWNLOADS

 

Catalogue series

Instructions Manual

Instructions Manual 2