JETLINE

JETLINE

JETLINE

Gama e ventilatorëve në linjë për kanalet rrethore, të dizajnuara për performanca të larta aerodinamike me profile shumë kompakte dhe nivele shumë të ulëta zhurme. Gama përfshin 7 diametra dhe mbulon një gamë prurje nga 260 në 1080 m3/h.

 

CILESIMET

 

Kuti elektrike. 
Kuti elektrike IP65 qe nuk ndikon ne rritjen e dimesioneve.

 

Lidhje hermetike.
Guarnicione gome për një lidhje më hermetike me kanalet e instalimit.

 

Shtytës me performancë të lartë.
Gjeometri e re e shtytësit për nivele të reduktuara të zhurmes dhe për të ofruar performancë të lartë.

 

Bazament për montim.
Bazament i fortë montimi qe vjen se bashku me aspiratorin.

 

Dy pozicione montimi për mbështetje.
Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.

 

 

Dy pozicione montimi për mbështetje
Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual

Instructions Manual 2