TD-ECOWATT

TD-ECOWATT

TD-ECOWATT

Profili estetik i aspiratoreve MIXVENT-TD i bën ata zgjidhjen më efektive për instalimet ku hapësira e instalimit është e kufizuar.
Modelet mundesohen ne plastike (modelet 160 to 800)ose ne celik (modelet 1300 to 2000), lehtesisht e cmontueshme dhe te rendituara sipas standartave 90/260-50/60Hz per modelet 160 deri 800 dhe 230v/50-60Hz per modelet 1300 -2000.
Shpejtësia e ventilatorit 100% e rregullueshme me potenciometrin e vendosur në kutinë e lidhjes ose me një kontroll të jashtëm të tipit REB-ECOWATT.
Rezistenca ndaj temperaturave të ajrit-20ºC deri në +40ºC.

 

CILESIMET

Profil estetik.
Profili i ulet i aspiratoreve TD-ECOWATT i bën ata zgjidhjen më efektive për instalimet ku hapësira e instalimit është e kufizuar.

 

Lehtesisht e montueshme.
Fiksohet bazamenti.

 

Lehtesisht e montueshme.
Fiksoni heliken dhe asembloni dy pjeset e tjera te aspiratorit.

 

Lehtesisht e montueshme.
Kryeni lidhjet e instalimeve elektrike.

 

Lehtesisht e montueshme.
Lidheni tubat fleksibel.

 

Motor me rryme te vazhduar pa karboncina, me performance te larte dhe konsum te ulet te energjise me rregullim linear te shpejtesise.

 

Elektronikë plotësisht e integruar në produkt.

 

Mirembajtje e lehte
Dizajni unik i mbajtësit lejon montimin ose heqjen e motorit pa çmontuar kanalin ngjitur.

 

POZICION FLEKSIBEL MONTIMI
Mund të montohet në çdo vend të kanalit të ajrit.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual