SL-2008

SL-2008

Warm air hand dryers SL-2008 Series

Tharëse duarsh me ajër të ngrohtë, pajisje sigurie për të shmangur funksionimin e vazhdueshëm nëse një objekt lihet poshtë.
E pajisur me mbrojtje termike nga mbingarkesa në motor dhe në elementin ngrohës.

 

Quick Comparison

SettingsSL-2008 removeTDM removeCAB removeSLIM removeORKA removeKABB/T ECOWATT remove
NameSL-2008 removeTDM removeCAB removeSLIM removeORKA removeKABB/T ECOWATT remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Description

Warm air hand dryers SL-2008 Series

Tharëse duarsh me ajër të ngrohtë, pajisje sigurie për të shmangur funksionimin e vazhdueshëm nëse një objekt lihet poshtë. E pajisur me mbrojtje termike nga mbingarkesa në motor dhe në elementin ngrohës.
 

In-line fans TDM Series

Seria TDM e tifozëve aksialë është projektuar posaçërisht për t'u instaluar në sisteme me kanale me presion të ulët. Motori monofaze 230V-50Hz, Klasi II, IPX4 I mbrojtur nga mbinxehja. I përshtatshëm për të punuar në temperatura deri në 40ºC. Versionet "Z" përfshijnë motorë me jetëgjatësi të pajisur me kushineta topash.
 

Acoustic cabinet fans CAB Series

Ventilatorë të kabinetit akustik të prodhuar nga fletë çeliku të galvanizuar me spesor të konsiderueshem dhe të veshur nga brenda me izolim akustik të papërshkueshëm nga zjarri (M0) me trashësi 50 mm. Mbulesa e ventilatorit furnizohet me fiksime "të shpejta" për të mundësuar heqjen dhe montimin e shpejtë, si dhe mbylljen e ngushtë. Të gjitha modelet përfshijnë ventilator centrifugal të lakuar me lëvizje të drejtpërdrejtë njëfazore. Të gjithë tifozët e instaluar në tifozët e kabinetit akustik CAB përputhen me kërkesat e efikasitetit të Direktivës ErP. Të gjithë kabinetet mund të instalohen në natyrë si standard. Në dispozicion, në varësi të modelit, me motorë të vetëm në 2 ose 4 pole.
 

COUNTER FLOW, HIGH EFFICIENCY HEAT RECOVERY UNITS SLIM Series

Njësi rikuperimi të nxehtësisë me profil të ulët të projektuara posaçërisht për instalimin në tavane(në ambiente të mbyllura). Shkëmbyes nxehtësie alumini me efikasitet 92% (e certifikuar nga EUROVENT), ventilatorë me prizë me tehe metalike të lakuar prapa dhe motor EC. I përshtatshëm për fluks ajri deri në 2000 m3/h. Sistem kontrolli i para-konfiguruar premium për nisje të lehtë me ekran me prekje. Këllëfi është bërë nga panele të dyfishta vetë-mbështetëse 30 mm (lesh mineral, 100 kg/m3, përçueshmëri termike 0,037 W/mK). Lëkura e brendshme dhe e jashtme janë prej çeliku të galvanizuar. Qasje e lehtë në të gjithë komponentët nëpërmjet aksesit të poshtëm mbi dyer rrëshqitëse me madhësi bujare. Filtrat janë të aksesueshëm nga të gjitha anët. Lidhjet drejtkëndore të hyrjes dhe shkarkimit.

SINGLE DWELLING AND MULTI DWELLING BLOCKS VMC - Heat recovery units ORKA

Njësi e rikuperimit të nxehtësisë në të gjithë shtëpinë, me shkëmbyes nxehtësie me rrjedhje të kryqëzuar. Garanton zëvendësim të vazhdueshëm të ajrit në shtëpitë e banimit deri në 90% të efikasitetit. Pajisur me 2 aspiratorë centrifugale (nxjerrje dhe thithje), secili me një motor 230V-50Hz, Klasa B, me 3 shpejtësi, i projektuar për funksionim të vazhdueshëm dhe strehim terminal për të lidhur kabllon e furnizimit me energji elektrike.

 

Backward curved centrifugal fans KABB/KABT Series

Njësi ventilimi vetë-pastruese të bëra nga pllaka çeliku të galvanizuar, panele sanduiç me dy drurë me izolim akustik kundra zjarrit (M0) me lesh xhami 17 mm, ventilator centrifugal alumini të balancuar në mënyrë dinamike me helike të lakuar prapa, motor DC ,i vendosur jashtë rrjedhës së ajrit dhe një kuti terminali në distancë me çelës të integruar ndezës/fikës.
Content
   
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
Modelet 100 dhe 200 mund të instalohen brenda një muri për të siguruar funksionimin e ajrit të shkarkimit ose për të shkëmbyer nxehtësinë midis dhomave ngjitur.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2 Instructions Manual 3
ATRIBUTET
  Niveli i ulët i zhurmës Izolim akustik prej tekstil me fije qelqi të papërshkueshëm nga zjarri (M0) me trashësi 50 mm me një shtresë me rezistencë të lartë që redukton ndjeshëm nivelin e zhurmës.   Ngjeshja e ajrit të kabinetit Të gjitha modelet përfshijnë fllanxha rrethore të lidhjes së kanalit të hyrjes dhe shkarkimit me mbështjellës ajri të integruar gome.   IP55 Kuti terminali në distancë. Për të lehtësuar instalimin dhe lidhjen me kontrollet e jashtme.   Mirëmbajtje e lehtë Fiksimi i shpejte ben te mundur një mirëmbajtje të shpejtë dhe të lehtë.   Lehtësisht e montueshme. Të gjitha modelet janë të pajisura me bazamente montimi për të lehtësuar çdo montim në tavan, mur ose dysheme.   Instalim në çdo pozicion Mund të montohet në pozicion vertikal, horizontal ose të përmbysur.      
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
 
Mirëmbajtje të lehtë Trupi PPE për mirëmbajtje të lehtë që siguron izolim termik dhe butësi.     ORKA HR/ST Shkëmbyes nxehtësie me efikasitet të lartë. Prodhohet nga pllaka polipropileni.       E pajisur me dy tapa te dyfishta.       Guarnicionet e integruara të gomës. Fllanxha lidhëse rrethore me vula të integruara gome.       Telekomanda e inkorporuar me çelës të dyfishtë: - ndezje-fikje. - ndryshimi i shpejtësisë.     Timer Dirty filter Kohëmatësi i filtrit të ndotur,e pajiusur me çelës elektronik.  
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2 Instructions Manual 3 Instructions Manual 4
ATRIBUTET
  Helike centrifugale me lopatata te lakuara prapa. Parandalon grumbullimin e papastërtive mbi to. E balancuar dinamikisht.   Qendrueshmeria Me konstrukt te perbere me profile alumini dhe kende plastike qe mundesojne qendrueshmerine e ventilatorit ne kuti.   Kuti terminale e papërshkueshme nga uji IP55 me çelës të integruar ndezës/fikje Lehtëson instalimin dhe mirëmbajtjen.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual  
Weight
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information