SILENT ECOWATT

SILENT ECOWATT

SILENT ECOWATT

Aspirator tualeti aksial me prurje ajri duke filluar nga 100 m³/h.
Motori i inkorporuar në sistem silencioz të tillë që eleminon vibrimet dhe zhurmën mekanike.

CILESIMET

Damper
Damper manual për moskthimin e ajrit gjatë kohës që aspiratori nuk është në punë

 

Motori i inkorporuar në sistem silencioz
Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit

 

Funksionim silencioz
Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit.

 

DOWNLOADS

 

Catalogue series

Instructions Manual