ECOHAND-N

ECOHAND-N

ECOHAND-N

Sistemi i shpejtë i tharjes së duarve, higjenik dhe me efikasitet të energjisë.
Tharësja ECOHAND-N përdor një shtresë të fuqishme dhe me shpejtësi të lartë të ajrit të pastër për të eliminuar çdo pikë uji nga duart, duke e lënë të thatë në vetëm 12 sekonda.
Dizajni inovativ parandalon rënien e pikave të ujit në tokë, duke garantuar standardet më të larta të higjenës.