CTB

CTB

CTB

Gama e ventilatoreve centrifugale të çatisë të cilët janë montuar drejtpërdrejt mbi një kanal rrethor.
Helike centrifugale backward në llamarine çeliku të galvanizuar, te mbrojtura nga bojë e zezë poliestër epoksi.
Të gjitha modelet janë të pajisura me mbrojtës kundër shpendëve.
4 madhësi të ndryshme për kanalet me diametër 160, 200, 250 dhe 315 mm.
Çelësi ON-OFF IP55.

CILESIMET

 

Celesi izolimit.
Celesi izolimit elektrik ON-OFF i vendosur në ventilator si standard.

 

Mbrojtese rezistente ndaj zogjve.

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual