HIB-P/HIT-P

HIB-P/HIT-P

Wall Mounted Axial Flow Fans HIB-P / HIT-P Series

Ventilatorë per tu montuara në mur me strukturë prej fletë çeliku të galvanizuar, grile dalëse me hapje mekanike, mbrojtëse e hyrjes nga çeliku i galvanizuar dhe helikes me rrip transmisioni nga fletë alumini (përveç modeleve Ø 800 me lëvizje direkte), të mundësuar ne monofaze (HIB) ose trefazore ( HIT) motor. IP55, Klasa F.

ATRIBUTET

 

Dizajn kompakt.
Shtresë të fortë të prodhuar nga fletë çeliku e galvanizuar.

 

Grila e daljes eshte me hapje automatike.
Grila hapet kur ventilatori eshte ne pune.

 

Mbrojtëse metalike në anën e hyrjes, prej çeliku të galvanizuar.

 


Rripi i asembluar ne menyre te sigurt.

Lëvizja e rripit trapezoid i mbrojtur nga një mbrojtës PVC.

 

Ø 800 modele me drejtim direkt.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series 

Instructions Manual 

Quick Comparison

SettingsHIB-P/HIT-P removeKABB/T ECOWATT removeTH-MIXVENT removeVENT-NK / VENT-N removeJETLINE removeTD-ECOWATT remove
NameHIB-P/HIT-P removeKABB/T ECOWATT removeTH-MIXVENT removeVENT-NK / VENT-N removeJETLINE removeTD-ECOWATT remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Description

Wall Mounted Axial Flow Fans HIB-P / HIT-P Series

Ventilatorë per tu montuara në mur me strukturë prej fletë çeliku të galvanizuar, grile dalëse me hapje mekanike, mbrojtëse e hyrjes nga çeliku i galvanizuar dhe helikes me rrip transmisioni nga fletë alumini (përveç modeleve Ø 800 me lëvizje direkte), të mundësuar ne monofaze (HIB) ose trefazore ( HIT) motor. IP55, Klasa F.

Backward curved centrifugal fans KABB/KABT Series

Njësi ventilimi vetë-pastruese të bëra nga pllaka çeliku të galvanizuar, panele sanduiç me dy drurë me izolim akustik kundra zjarrit (M0) me lesh xhami 17 mm, ventilator centrifugal alumini të balancuar në mënyrë dinamike me helike të lakuar prapa, motor DC ,i vendosur jashtë rrjedhës së ajrit dhe një kuti terminali në distancë me çelës të integruar ndezës/fikës.

Roof mounted mixed flow fans TH-MIXVENT Series

Gama e ventilatorëve me prurje të përzier të montuar në çati të ofruara si standard për funksionimin e nxjerrjes. Modelet 500 dhe 800 janë prodhuar nga plastika e derdhur me qëndrueshmëri të lartë, dhe modelet 1300 dhe 2000 nga fletë çeliku e presuar me cilësi të lartë. Bazat janë të prodhuara nga fletë çeliku. Kapelat janë prodhuar nga fletë çeliku të shtypur (modele 500 dhe 800 punime) ose modele alumini (1200 dhe 2000). Të gjitha modelet përfshijnë si standard një mbrojtës nga zogjt dhe një pikë hyrëse të kabullit bazë. Të gjitha pjesët metalike janë të mbrojtura me një shtresë të zezë me bojë epoksi-poliestër të papërshkueshme nga moti. Mbulesa e motorit dhe e helikes mund të hiqet lehtësisht nga 2 kapëse fiksuese.

Centrifugal In-Line Fans VENT-NK / VENT-N series

Gama e ventilatorëve centrifugale në linjë, të prodhuar nga çeliku i galvanizuar rezistent ndaj korrozionit të shkallës së lartë dhe të furnizuar si standard me një kuti bashkimi me tela të lidhur paraprakisht dhe një këmbë të fortë montimi. I gjithë modeli eshte monfaze motorr të tipit të mbyllur, me shtytës të lakuar prapa. (1) Modelet 355 dhe 400 janë prodhuar në fletë çeliku të mbrojtur nga korrozioni me primer kataforezë dhe bojë të zezë poliester.

Centrifugal In-Line Fans JETLINE Series

Gama e ventilatorëve në linjë për kanalet rrethore, të dizajnuara për performanca të larta aerodinamike me profile shumë kompakte dhe nivele shumë të ulëta zhurme. Gama përfshin 7 diametra dhe mbulon një gamë prurje nga 260 në 1080 m3/h.
 

In-line Mixed Flow Duct Fans with Brushless DC Motors TD-ECOWATT Series

Profili estetik i aspiratoreve MIXVENT-TD i bën ata zgjidhjen më efektive për instalimet ku hapësira e instalimit është e kufizuar. Modelet mundesohen ne plastike (modelet 160 to 800)ose ne celik (modelet 1300 to 2000),lehtesisht e cmontueshme,dhe te rendituara sipas standartave 90/260-50/60Hz per modelet 160 deri 800 dhe 230v/50-60Hz per modelet 1300 -2000. Shpejtësia e ventilatorit 100% e rregullueshme me potenciometrin e vendosur në kutinë e lidhjes ose me një kontroll të jashtëm të tipit REB-ECOWATT. Hyrja analoge me terminale në kutinë e terminalit për të kontrolluar ventilatorin me sinjalin e hyrjes 0-10V. Rezistenca ndaj temperaturave të ajrit-20ºC deri në +40ºC.
 
Content
ATRIBUTET
  Dizajn kompakt. Shtresë të fortë të prodhuar nga fletë çeliku e galvanizuar.  
Grila e daljes eshte me hapje automatike. Grila hapet kur ventilatori eshte ne pune.  
Mbrojtëse metalike në anën e hyrjes, prej çeliku të galvanizuar.   Rripi i asembluar ne menyre te sigurt. Lëvizja e rripit trapezoid i mbrojtur nga një mbrojtës PVC.   Ø 800 modele me drejtim direkt.    
DOWNLOADS
Catalogue series  Instructions Manual 
ATRIBUTET
  Helike centrifugale me lopatata te lakuara prapa. Parandalon grumbullimin e papastërtive mbi to. E balancuar dinamikisht.   Qendrueshmeria Me konstrukt te perbere me profile alumini dhe kende plastike qe mundesojne qendrueshmerine e ventilatorit ne kuti.   Kuti terminale e papërshkueshme nga uji IP55 me çelës të integruar ndezës/fikje Lehtëson instalimin dhe mirëmbajtjen.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual  
ATRIBUTET
  Kutia e terminalit kundër zjarrit Kutite termike të instalimeve elektrike shumë të aksesueshme në plastikë rezistente ndaj flakës V0, me kondensator të vendosur brenda.   Bashkime rrethore me thumba. Bashkime rrethore me thumba për të lehtësuar lidhjen e kanaleve rrethore, të ngurtë ose fleksibël.   Mbrojtje rezistente ndaj zogjve.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
ATRIBUTET
Këmbë montimi Furnizohet me njësi si standard (modelet 100N-315N).  
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
ATRIBUTET
  Kuti termike Kuti termike IP65 qe nuk ndikon ne rritjen e dimesioneve.  
Lidhje hermetike Guarnicione gome për një lidhje më hermetike me kanalet e instalimit.   Shtytës me performancë të lartë Gjeometri e re e shtytësit për nivele të reduktuara të zhurmes dhe për të ofruar performancë të lartë.   Bazament për montim Bazament i fortë montimi qe vjen se bashku me aspiratorin.   Dy pozicione montimi për mbështetje Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.     Dy pozicione montimi për mbështetje Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
ATRIBUTET
Profil estetik Profili estetik i aspiratoreve TD-ECOWATT i bën ata zgjidhjen më efektive për instalimet ku hapësira e instalimit është e kufizuar.   Lehtesisht e montueshme. Te fiksohen bazamentet.   Lehtesisht e montueshme. Fiksoni heliken dhe asembloni dy pjeset e tjera te aspiratorit.   Lehtesisht e montueshme. Kryeni lidhjet e instalimeve elektrike.   Lehtesisht e montueshme. Lidheni tubat fleksibel.   Motorr me rryme te vazhduar pa karboncina, me performance te larte dhe konsum te ulet te energjise me rregullim linear te shpejtesise.   Elektronikë plotësisht e integruar në produkt.   Mirembajtje e lehte Dizajni unik i mbajtësit lejon montimin ose heqjen e motorit pa çmontuar kanalin ngjitur.   POZICION FLEKSIBEL MONTIMI Mund të montohet në çdo vend të kanalit të ajrit.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
WeightN/AN/AN/AN/AN/AN/A
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information