HCFB/HCFT

HCFB/HCFT

Plate mounted axial flow fans COMPACT HCFB / HCFT Series – Plastic impellers

Seria e aspiratoreve aksial të montuar në pllakë të profilit të ulët të pajisur me helike plastikë me tekstil me fije qelqi, motor monofaze (HCFB) ose motor trefazor (HCFT), IP65 (1), izolim i klasit F (2), i pajisur me mbrojtje termike (3).
(1) Motori me 2 pole dhe modelet Ø 800, 900 dhe 1000 janë IP55.
(2) Temperaturat e punës nga -40ºC deri në +70ºC. Përveç modeleve 4-710 të përshtatshme deri në +55ºC dhe modeleve Ø 800 deri në 1000 të përshtatshme për përdorim në mjedise nga -20ºC deri në +40ºC.

ATRIBUTET

 

Dizajn kompakt.
Dizajni kompakt i krijuar nga kombinimi i motorit me mbështjellësin e drejtpërdrejtë  të përshtatur në fabrikë rreth qendrës së helikes.

 

Rezistenca ndaj korrozionit.
Pllakë montimi,bazament per motorin dhe mbrojtëse rezistente ndaj gishtave të mbrojtura nga “Cataforesis primer” dhe bojë të zezë poliester. Vida inox.

 


Kuti termike
Kutia e termike e lidhjeve me kabllo PG-11.

 

 


Helike e balancuar dinamikisht.
Helikat janë të balancuar dinamikisht, sipas standardit ISO 1940, duke dhënë funksionim pa dridhje.

 

Larmishmeria e prodhimit.
Modele të shumta të prodhimit, në varësi të llojit të instalimit dhe kushteve të përdorimit.

 


Konfigurimi për modelet Ø 800 deri në Ø 1000.
Dizajn i veçantë i motorit mbi helika, i cili siguron kompaktësi dhe ngjeshje IP55.

 

DOWNLOADS

Catalogue series 

Instructions Manual 

Quick Comparison

SettingsHCFB/HCFT removeCHVB/CHVT removeTDM removeTD-ECOWATT removeJETLINE ECOWATT removeRESPIRO remove
NameHCFB/HCFT removeCHVB/CHVT removeTDM removeTD-ECOWATT removeJETLINE ECOWATT removeRESPIRO remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Description

Plate mounted axial flow fans COMPACT HCFB / HCFT Series - Plastic impellers

Seria e aspiratoreve aksial të montuar në pllakë të profilit të ulët të pajisur me helike plastikë me tekstil me fije qelqi, motor monofaze (HCFB) ose motor trefazor (HCFT), IP65 (1), izolim i klasit F (2), i pajisur me mbrojtje termike (3). (1) Motori me 2 pole dhe modelet Ø 800, 900 dhe 1000 janë IP55. (2) Temperaturat e punës nga -40ºC deri në +70ºC. Përveç modeleve 4-710 të përshtatshme deri në +55ºC dhe modeleve Ø 800 deri në 1000 të përshtatshme për përdorim në mjedise nga -20ºC deri në +40ºC.

Backward curved centrifugal fans CHVB / CHVT Series

Gama CHVB-CHVT është e përshtatshme për shumë aplikacione të përgjithshme të ventilimit ku ka rezistenca të larta të sistemit; pra sisteme me filtra, dampers etj. Gama e ventilatorëve të kabinetit, të prodhuara nga fletë çeliku e galvanizuar me panel me trashësi të dyfishtë (lloji sanduiç) të veshur nga brenda me izolim akustik prej fije qelqi rezistent ndaj zjarrit 17 mm të trashësisë (M0). Të gjitha modelet përfshijnë shtytëse centrifugale të përkulur me lëvizje direkte prapa me motor të vendosur jashtë rrymës së ajrit dhe të përshtatshëm për temperaturën e rrjedhës së ajrit deri në 120ºC. I disponueshëm me motorë njëfazor ose trefazor në 4 pole.

In-line fans TDM Series

Seria TDM e tifozëve aksialë është projektuar posaçërisht për t'u instaluar në sisteme me kanale me presion të ulët. Motori monofaze 230V-50Hz, Klasi II, IPX4 I mbrojtur nga mbinxehja. I përshtatshëm për të punuar në temperatura deri në 40ºC. Versionet "Z" përfshijnë motorë me jetëgjatësi të pajisur me kushineta topash.
 

In-line Mixed Flow Duct Fans with Brushless DC Motors TD-ECOWATT Series

Profili estetik i aspiratoreve MIXVENT-TD i bën ata zgjidhjen më efektive për instalimet ku hapësira e instalimit është e kufizuar. Modelet mundesohen ne plastike (modelet 160 to 800)ose ne celik (modelet 1300 to 2000),lehtesisht e cmontueshme,dhe te rendituara sipas standartave 90/260-50/60Hz per modelet 160 deri 800 dhe 230v/50-60Hz per modelet 1300 -2000. Shpejtësia e ventilatorit 100% e rregullueshme me potenciometrin e vendosur në kutinë e lidhjes ose me një kontroll të jashtëm të tipit REB-ECOWATT. Hyrja analoge me terminale në kutinë e terminalit për të kontrolluar ventilatorin me sinjalin e hyrjes 0-10V. Rezistenca ndaj temperaturave të ajrit-20ºC deri në +40ºC.
 

Centrifugal In-Line Fans JETLINE ECOWATT Series

Gama e ventilatorëve në linjë për kanale rrethore, të dizajnuara për performanca të larta aerodinamike me profile shumë kompakte dhe nivele shumë të ulëta zhurme. Shtresë kompakte me profil estetik, e prodhuar nga fletë çeliku e galvanizuar. Kutia e termike dhe bazamenti i montimit nuk e rrit profilin e produktit. Lidhje hermetike midis shtresës së çelikut të galvanizuar dhe fletës plastike për të shmangur rrjedhjet e ajrit. Guarnicione gome në fllanxha për të përmirësuar hermetikën me kanalet. Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit. Kuti terminali IP65 që lejon instalimin në natyrë.
 

Single Room Heat Recovery RESPIRO Series

Njësi ajrimi i decentralizuar, me rikuperim të nxehtësisë, për dhoma teke në përdorime shtëpiake ose komerciale. Dizajn elegant që lejon përshtatjen e tij me çdo ambient. Sistemi i ventilimit përmes një motori dhe një shkëmbyesi nxehtësie me një performancë deri në 93%. E projektuar për një funksionim të vazhdueshëm, njësia rregullon rrjedhën e ajrit proporcionalisht me nivelin e lagështisë (modeli RD), duke siguruar cilësi të shkëlqyer të ajrit të brendshëm.

 
Content
ATRIBUTET
  Dizajn kompakt. Dizajni kompakt i krijuar nga kombinimi i motorit me mbështjellësin e drejtpërdrejtë  të përshtatur në fabrikë rreth qendrës së helikes.  
Rezistenca ndaj korrozionit. Pllakë montimi,bazament per motorin dhe mbrojtëse rezistente ndaj gishtave të mbrojtura nga “Cataforesis primer” dhe bojë të zezë poliester. Vida inox.  
Kuti termike Kutia e termike e lidhjeve me kabllo PG-11.     Helike e balancuar dinamikisht. Helikat janë të balancuar dinamikisht, sipas standardit ISO 1940, duke dhënë funksionim pa dridhje.   Larmishmeria e prodhimit. Modele të shumta të prodhimit, në varësi të llojit të instalimit dhe kushteve të përdorimit.   Konfigurimi për modelet Ø 800 deri në Ø 1000. Dizajn i veçantë i motorit mbi helika, i cili siguron kompaktësi dhe ngjeshje IP55.  
DOWNLOADS
Catalogue series  Instructions Manual 
ATRIBUTET
  Helike centrifugale me lopatata te lakuara prapa. Për të parandaluar grumbullimin e papastërtive. E balancuar dinamikisht.   Qendrueshmeria Me konstrukt te perbere me profile alumini dhe kende plastike qe mundesojne qendrueshmerine e ventilatorit ne kuti.   Lehtësisht e montueshme. Të gjitha modelet janë të pajisura me bazemente montimi për të lehtësuar instalimin.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
Modelet 100 dhe 200 mund të instalohen brenda një muri për të siguruar funksionimin e ajrit të shkarkimit ose për të shkëmbyer nxehtësinë midis dhomave ngjitur.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2 Instructions Manual 3
ATRIBUTET
Profil estetik Profili estetik i aspiratoreve TD-ECOWATT i bën ata zgjidhjen më efektive për instalimet ku hapësira e instalimit është e kufizuar.   Lehtesisht e montueshme. Te fiksohen bazamentet.   Lehtesisht e montueshme. Fiksoni heliken dhe asembloni dy pjeset e tjera te aspiratorit.   Lehtesisht e montueshme. Kryeni lidhjet e instalimeve elektrike.   Lehtesisht e montueshme. Lidheni tubat fleksibel.   Motorr me rryme te vazhduar pa karboncina, me performance te larte dhe konsum te ulet te energjise me rregullim linear te shpejtesise.   Elektronikë plotësisht e integruar në produkt.   Mirembajtje e lehte Dizajni unik i mbajtësit lejon montimin ose heqjen e motorit pa çmontuar kanalin ngjitur.   POZICION FLEKSIBEL MONTIMI Mund të montohet në çdo vend të kanalit të ajrit.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
Kuti termike Kuti termike IP65 qe nuk ndikon ne rritjen e dimesioneve.  
Lidhje hermetike Guarnicione gome për një lidhje më hermetike me kanalet e instalimit.   Shtytës me performancë të lartë. Gjeometri e re e shtytësit për nivele të reduktuara të zhurmes dhe për të ofruar performancë të lartë.   Bazament për montim Bazament i fortë montimi qe vjen se bashku me aspiratorin.   Dy pozicione montimi për mbështetje Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.     Dy pozicione montimi për mbështetje Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
ATTRIBUTES
   
Telekomanda e modelit RESPIRO RD 3 shpejtësi Kontrolli i lagështisë Mënyrat: - Vetëm nxjerrje - Vetëm furnizim - Rishikim i nxjerrjes dhe thithjes së ajrit. - Siguria aktivizohet vetëm nëse lagështia e kalon kufirin.    
  Shkëmbyes nxehtësie qeramike me performancë deri në 93%, i mbrojtur me një filtër G3 në të dy skajet       Mbulesa e brendshme e përparme me dizajn elegant, e cila lejon përshtatjen me çdo ambient.  
 
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
WeightN/AN/AN/AN/AN/AN/A
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information