CK PLASTICO

CK PLASTICO

Kitchen extractors CK Series Plastic range

Aspiratorë centrifugale të prodhuar nga plastika rezistente ndaj flakës V0. Të gjithë aspiratorët janë izolues të klasës II të pajisur me shtytës centrifugale dhe motor monofazë 230V 50Hz me shpejtësi të kontrollueshme.
Kjo gamë përbëhet nga tre modele me fluks ajri që varion deri në 625 m3/h.

 

 

ATRIBUTET

 

 

Filtër inox
Montuar në hyrje për të parandaluar grumbullimin e yndyrës brenda aspiratorit dhe mbylljes së kanalit (CK-40F dhe CK-60F).

 

 

Rrjetë mbrojtëse.
Për të shmangur çdo kontakt me aspiratorin.

 

 

Tapë e heqshme e grumbullimit të yndyrës
Për të mbledhur yndyrën.
Lehtësisht i lëvizshëm për pastrim.

 

 

CK-60F:
Motor me 2 shpejtësi
Shpejtesia I/II për të përshtatur vëllimin e ajrit të nxjerrë sipas nevojave.

 

 

Aspiratori mund të çmontohet.
Pjesë nxjerrëse që hiqen lehtësisht për t’u pastruar në makinë larëse enësh. (Në temperaturë maksimale 60ºC)

 

DOWNLOADS

Catalogue series 

Quick Comparison

SettingsCK PLASTICO removeTD-SILENT ECOWATT removeSILENT ECOWATT removeCAD COMPACT removeORKA removeSILENT DUAL remove
NameCK PLASTICO removeTD-SILENT ECOWATT removeSILENT ECOWATT removeCAD COMPACT removeORKA removeSILENT DUAL remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Description

Kitchen extractors CK Series Plastic range

Aspiratorë centrifugale të prodhuar nga plastika rezistente ndaj flakës V0. Të gjithë aspiratorët janë izolues të klasës II të pajisur me shtytës centrifugale dhe motor monofazë 230V 50Hz me shpejtësi të kontrollueshme. Kjo gamë përbëhet nga tre modele me fluks ajri që varion deri në 625 m3/h.

 
 

Ultra-quiet circular duct fans TD-SILENT ECOWATT Series

Models 350 to 1000 Aspirator linje të përshtashëm për montim direkt në tuba rrethorë. Helika është e dizenjuar në formën më të përsosur për të maksimizuar përfomancën e aspiratorit dhr uljen e nivelit të zhurmës. I pajisur me guarnicione në thithje dhe në dalje të aspiratorit për të izoluar dhe bashkuar aspiratorin me linjën e tubit. Shpejtësia e ventilatorit 100% e rregullueshme me potenciometrin e vendosur në kutinë e lidhjes ose me një kontroll të jashtëm të tipit REB-ECOWATT.

SILENT ECOWATT

Aspirator tualeti aksial me prurje ajri duke filluar nga 100 m³/h Motori i inkorporuar në sistem silencioz të tillë që eleminon vibrimet dhe zhurmën mekanike.

HIGH-EFFICIENCY HEAT RECOVERY UNITS CAD-COMPACT Series

Njësitë e rikuperimit të nxehtësisë me shkëmbyes nxehtësie me pllaka alumini me efikasitet të lartë (deri në 88%) të certifikuara nga Eurovent, të montuara në një mbyllje çeliku të galvanizuar me dy mure me izolim të brendshëm termo-akustik të papërshkueshëm nga zjarri (A1/M0) prej lesh mineral të trashë 25 mm në modelet 500 deri në 2500 dhe 30 mm në modelet 3200 dhe 4500.

SINGLE DWELLING AND MULTI DWELLING BLOCKS VMC - Heat recovery units ORKA

Njësi e rikuperimit të nxehtësisë në të gjithë shtëpinë, me shkëmbyes nxehtësie me rrjedhje të kryqëzuar. Garanton zëvendësim të vazhdueshëm të ajrit në shtëpitë e banimit deri në 90% të efikasitetit. Pajisur me 2 aspiratorë centrifugale (nxjerrje dhe thithje), secili me një motor 230V-50Hz, Klasa B, me 3 shpejtësi, i projektuar për funksionim të vazhdueshëm dhe strehim terminal për të lidhur kabllon e furnizimit me energji elektrike.

 

SILENT DUAL

Silent Dual funksionon automatikisht kur zbulon lëvizje ose rritje të niveleve të lagështisë dhe aktivizon një modalitet të paracaktuar për të arritur konsumin më të ulët të energjisë me nivelin më të ulët të zhurmës    
Content
ATRIBUTET
 
 
Filtër inox Montuar në hyrje për të parandaluar grumbullimin e yndyrës brenda aspiratorit dhe mbylljes së kanalit (CK-40F dhe CK-60F).     Rrjetë mbrojtëse. Për të shmangur çdo kontakt me aspiratorin.     Tapë e heqshme e grumbullimit të yndyrës Për të mbledhur yndyrën. Lehtësisht i lëvizshëm për pastrim.     CK-60F: Motor me 2 shpejtësi Shpejtesia I/II për të përshtatur vëllimin e ajrit të nxjerrë sipas nevojave.     Aspiratori mund të çmontohet. Pjesë nxjerrëse që hiqen lehtësisht për t'u pastruar në makinë larëse enësh. (Në temperaturë maksimale 60ºC)
 
DOWNLOADS
Catalogue series 
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
ATRIBUTET
Damper Damper manual për moskthimin e ajrit gjatë kohës që aspiratori nuk është në punë  
Motori i inkorporuar në sistem silencioz Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit   SILENT-100 ECOWATT Funksionim silencioz Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit.  
DOWNLOADS
  Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
   
Versioni BASIC Karakteristikat: - Telekomandë e përfshirë. - Kontroll manual/automatik i shpejtësisë. - Kontroll manual dhe automatik nga bypass. - Treguesi i alarmit. - Komunikimi Modbus.
  Versioni I AVANCUAR Karakteristikat: - Ekrani i kontrollit me prekje. - Funksionet e njëjta si versioni BASIC plus kontrollin e ventilatorit në modalitetet VAV, COP dhe CAV. - Kontrolli i bobinave të jashtme të ujit (aksesorët). - Funksione shtesë.   Kutia elektrike e përfshirë Përfshihet çelësi i sigurisë së jashtme. Si në versionin ECOWATT me kabllo, ashtu edhe në versionet BASIC dhe ADVANCED Plug&Play.   Niveli i ulët i zhurmës dhe ndërtimi i forte Mbyllje me dy panele. Izolim termoakustik i papërshkueshëm nga zjarri A1/M0 me trashësi 25 ose 30 mm, në varësi të modelit.   Shkëmbyes nxehtësie shumë efikase prej alumini (deri në 86%) i certifikuar nga Eurovent.   Motorët Tifozët e prizës janë të pajisur me motorë EC monofaze.   Filtra me efikasitet të lartë. - Filtra F7 me presion të ulët (ePM1, 70%) për furnizim me ajër. - Filtra M5 (ePM10 50%) në nxjerrje.     Bypass Të gjitha versionet përfshijnë bypass të brendshëm me një aktivizues të integruar     Montim i lehtë Mbështetje specifike për instalim në tavane      
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2 Instructions Manual 3
ATRIBUTET
 
Mirëmbajtje të lehtë Trupi PPE për mirëmbajtje të lehtë që siguron izolim termik dhe butësi.     ORKA HR/ST Shkëmbyes nxehtësie me efikasitet të lartë. Prodhohet nga pllaka polipropileni.       E pajisur me dy tapa te dyfishta.       Guarnicionet e integruara të gomës. Fllanxha lidhëse rrethore me vula të integruara gome.       Telekomanda e inkorporuar me çelës të dyfishtë: - ndezje-fikje. - ndryshimi i shpejtësisë.     Timer Dirty filter Kohëmatësi i filtrit të ndotur,e pajiusur me çelës elektronik.  
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2 Instructions Manual 3 Instructions Manual 4
 
DOWNLOADS
  Catalogue series Instructions Manual
Weight
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information