CK METALICO

CK METALICO

CK METALICO.

Aspiratorë centrifugale të prodhuar nga fletë çeliku me një bojë poliestër epoksi. Të gjithë aspiratorët janë të pajisur me shtytës centrifugale dhe motor monofazë 230V 50Hz me shpejtësi të kontrollueshme.
Kjo gamë përbëhet nga tre modele me fluks ajri që varion deri në 480 m3/h.

 

 

ATRIBUTET

 

 

Filtër inox.
Për të shmangur çdo kontakt me aspiratorin.

 

 

Rrjetë mbrojtëse.
Për të shmangur çdo kontakt me aspiratorin.

 

 

Tapë e heqshme e grumbullimit të yndyrës.
Për të mbledhur yndyrën. Lehtësisht i lëvizshëm për pastrim.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series