CAB

CAB

CAB

Ventilatorë ne kuti akustike të prodhuar nga llamarine e galvanizuar dhe të veshur nga brenda me izolim akustik të papërshkueshëm nga zjarri (M0) me trashësi 50 mm. Kutia e ventilatorit ofrohet ne nje forme e cila eshte lehtesisht e montueshme. Në varësi të modelit ofrohet me 2 ose 4 pole.

 

CILESIMET

 

Nivel i ulët i zhurmës.
Izolim akustik prej tekstil me fije qelqi të papërshkueshëm nga zjarri (M0) me trashësi 50 mm me një shtresë me rezistencë të lartë që redukton ndjeshëm nivelin e zhurmës.

 

Të gjitha modelet përfshijnë fllanxha rrethore të lidhjes së kanalit të thithjes dhe fryerjes.

 

IP55 kuti elektrike.
Për të lehtësuar instalimin dhe lidhjen elektrike.

 

Mirëmbajtje e lehtë.

 

Lehtësisht e montueshme.
Të gjitha modelet janë të pajisura me bazamente montimi për të lehtësuar çdo montim në tavan, mur ose dysheme.

 

Instalim në çdo pozicion
Mund të montohet në pozicion vertikal, horizontal ose të përmbysur.

 

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual