SL

SL

Difuzor linear për furnizimin me ajër me fole të shumta (një:SL1, deri në dhjetë:SL10) të bëra nga alumini i anodizuar. Fluksi i ajrit rregullohet nga një flete (plastike në ngjyrë të zezë ose të bardhë) në çdo anë të secilës fole dhe mund të marrë çdo drejtim (hark 180 grade). Gjithashtu fletet mund të mbyllin folenë. Montuar në tavan ose në mur. Për përdorim në rastet e ngrohjes dhe ftohjes, në lartësi instalimi të ulët dhe të mesëm. Zhurma dhe rënia e presionit mbeten të njëjta në çdo pozicion të fleteve. Bojë elektrostatike e kornizës në ngjyra sipas kërkesave.

 

Gjithashtu është i disponueshëm si mëposhte:

 

SL-SX: Me rrjet me vrima perforcuese.

SL-C: Me pature të ngushtë të jashtme.

SL-C-SX: Me pature  të jashtme të ngushtë, me rrjete me vrima perforcuese.

SL-C-P: Me pature të jashtme të ngushtë, me profil në formë ‘T’ për fiksim sekret në tavan të rremë me trashësi 12mm.

SL-C-P-SX: Me pature të jashtme të ngushtë, me profil të formës ‘T’ për fiksim të fshehtë në tavan gipsi me trashësi 12mm, me rrjete me vrima perforcuese.

SL-N: Pa pature të jashtme.

SL-N-SX: Pa pature të jashtme, me rrjete me vrima perforcuese.

 

DOWNLOADS

SL