UTBS

UTBS

Low-profile air handling units UTBS Series

UTBS janë mbajtës ajri të profilit të ulët të krijuar posaçërisht për instalim në tavane gipse. Gama përfshin 4 madhësi të ndryshme për prurjen e ajrit midis 500 dhe 8000 m3/h:

UTBS-2: Prurja e ajrit nga 500 në 1700 m3/h dhe lartësia 360 mm.

UTBS-3: Prurja e ajrit nga 1200 në 3000 m3/h dhe lartësia 410 mm.

UTBS-5: Prurja e ajrit nga 2400 në 5000 m3/h dhe lartësia 410 mm.

UTBS-8: Prurja e ajrit nga 4000 në 8000 m3/h dhe lartësia 500 mm.

Korniza është bërë nga profile alumini dhe kende najloni të përforcuara.`

Panele sanduiç me dy shtresa me izolim leshi mineral 25 mm (performancë e mirë termike dhe akustike).

Paneli i jashtëm i veshur me plastikë dhe paneli i brendshëm prej çeliku i galvanizuar.

Ventilatoret centrifugale të lakuar prapa me performancë të lartë, me drejtim direkt të balancuar dinamikisht.

Motorë trefazorë me efikasitet të lartë me mbrojtje IP54 dhe klasë izolimi F. Motorët janë projektuar për të punuar me një makinë frekuence.

Motorë të pajisur me mbrojtje termike (PTO).

 

ATRIBUTET

 

Softwer për përzgjedhjen e produktit.
Softweri i përzgjedhjes së njësive të trajtimit të ajrit disponohet nga S&P .

 

Lehtësisht e aksesueshme.
Lehtësisht e aksesueshme për filtrat dhe ventilatorët në anësore.

 

 

Qendrueshmeria

Me konstrukt te perbere me profile alumini dhe kende plastike qe mundesojne qendrueshmerine e ventilatorit ne kuti.

 

 

Lehtesisht e akesueshme per filtrat
Sistem i lehte I montimit te filtres.

 

Kutia e lidhjes anësore.
Për lehtësinë e aksesit gjatë instalimit.

 

Goditjet e presionit.
Goditjet e presionit në filtra dhe ventilator për të matur goditjet e ajrit (vibrimet).

 

Klipse plastike.
Klipse plastike per kabujt e motorit.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series 

Quick Comparison

SettingsUTBS removeCTB removeDOMEO removeCAB removeKABB/T ECOWATT removeCVAT-N remove
NameUTBS removeCTB removeDOMEO removeCAB removeKABB/T ECOWATT removeCVAT-N remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Description

Low-profile air handling units UTBS Series

UTBS janë mbajtës ajri të profilit të ulët të krijuar posaçërisht për instalim në tavane gipse. Gama përfshin 4 madhësi të ndryshme për prurjen e ajrit midis 500 dhe 8000 m3/h: UTBS-2: Prurja e ajrit nga 500 në 1700 m3/h dhe lartësia 360 mm. UTBS-3: Prurja e ajrit nga 1200 në 3000 m3/h dhe lartësia 410 mm. UTBS-5: Prurja e ajrit nga 2400 në 5000 m3/h dhe lartësia 410 mm. UTBS-8: Prurja e ajrit nga 4000 në 8000 m3/h dhe lartësia 500 mm. Korniza është bërë nga profile alumini dhe kende najloni të përforcuara.` Panele sanduiç me dy shtresa me izolim leshi mineral 25 mm (performancë e mirë termike dhe akustike). Paneli i jashtëm i veshur me plastikë dhe paneli i brendshëm prej çeliku i galvanizuar. Ventilatoret centrifugale të lakuar prapa me performancë të lartë, me drejtim direkt të balancuar dinamikisht. Motorë trefazorë me efikasitet të lartë me mbrojtje IP54 dhe klasë izolimi F. Motorët janë projektuar për të punuar me një makinë frekuence. Motorë të pajisur me mbrojtje termike (PTO).  

Roof Mounted Fans CTB Series

Gama e ventilatoreve centrifugale të çatisë të cilët janë montuar drejtpërdrejt mbi një kanal rrethor. Helike centrifugale e lakuar prapa në fletë çeliku të galvanizuar. Fletë çeliku të galvanizuar te mbrojtura nga bojë e zezë poliestër epoksi. Të gjitha modelet janë të pajisura me mbrojtës kundër shpendëve. 4 madhësi të ndryshme për kanalet me diametër 160, 200, 250 dhe 315 mm. Çelësi ON-OFF IP55. Fllanxha e lidhjes së kanalit me guarnicione gomine dhe mbrojtës termik.

Counter-flow, high-efficiency heat recovery unit DOMEO 210 Series

Njësi e rikuperimit të nxehtësisë në të gjithë shtëpinë me efikasitet të lartë deri në konfigurim 92% dhe motor EC me konsum shumë të ulët. Siguron një furnizim të vazhdueshëm me ajër të freskët në ambientet e banimit të një shtëpie. Për të optimizuar konsumin e energjisë dhe cilësinë e ajrit, ai mund të lidhet me një sensor CO2 ose lagështie. Domeo 210 është i pajisur me një bypass 100% dhe është i pajisur me filtër F7 ose M5 në hyrje dhe me filtër G4 në dalje për të mbrojtur shkëmbyesin e nxehtësisë.

Acoustic cabinet fans CAB Series

Ventilatorë të kabinetit akustik të prodhuar nga fletë çeliku të galvanizuar me spesor të konsiderueshem dhe të veshur nga brenda me izolim akustik të papërshkueshëm nga zjarri (M0) me trashësi 50 mm. Mbulesa e ventilatorit furnizohet me fiksime "të shpejta" për të mundësuar heqjen dhe montimin e shpejtë, si dhe mbylljen e ngushtë. Të gjitha modelet përfshijnë ventilator centrifugal të lakuar me lëvizje të drejtpërdrejtë njëfazore. Të gjithë tifozët e instaluar në tifozët e kabinetit akustik CAB përputhen me kërkesat e efikasitetit të Direktivës ErP. Të gjithë kabinetet mund të instalohen në natyrë si standard. Në dispozicion, në varësi të modelit, me motorë të vetëm në 2 ose 4 pole.
 

Backward curved centrifugal fans KABB/KABT Series

Njësi ventilimi vetë-pastruese të bëra nga pllaka çeliku të galvanizuar, panele sanduiç me dy drurë me izolim akustik kundra zjarrit (M0) me lesh xhami 17 mm, ventilator centrifugal alumini të balancuar në mënyrë dinamike me helike të lakuar prapa, motor DC ,i vendosur jashtë rrjedhës së ajrit dhe një kuti terminali në distancë me çelës të integruar ndezës/fikës.

Acoustic Cabinet Fans CVAB-N / CVAT-N Series

Gama e ventilatorëve të kabinetit centrifugal të lakuar me lëvizje direkte, të dizajnuara për ajrosjen e kuzhinave komerciale dhe të aplikacioneve industriale. Ventilator kabineti i prodhuar nga profile alumini dhe panele anësore me trashësi të dyfishtë të veshur nga brenda me izolim akustik prej tekstil me fije qelqi rezistent ndaj zjarrit 25 mm. Fllanxha rrethore e lidhjes së kanalit në hyrje dhe dalje. CVAB-N/CVAT-N përfshin shtytës centrifugale të lakuar me lëvizje të drejtpërdrejtë, të prodhuar nga fletë alumini (CVAB-N) ose çeliku (CVAT-N), me motor të vendosur brenda rrymës së ajrit.
Content
ATRIBUTET
  Softwer për përzgjedhjen e produktit. Softweri i përzgjedhjes së njësive të trajtimit të ajrit disponohet nga S&P .  
Lehtësisht e aksesueshme. Lehtësisht e aksesueshme për filtrat dhe ventilatorët në anësore.  
  Qendrueshmeria Me konstrukt te perbere me profile alumini dhe kende plastike qe mundesojne qendrueshmerine e ventilatorit ne kuti.     Lehtesisht e akesueshme per filtrat Sistem i lehte I montimit te filtres.   Kutia e lidhjes anësore. Për lehtësinë e aksesit gjatë instalimit.   Goditjet e presionit. Goditjet e presionit në filtra dhe ventilator për të matur goditjet e ajrit (vibrimet).   Klipse plastike. Klipse plastike per kabujt e motorit.    
DOWNLOADS
Catalogue series 
ATRIBUTET
  Celesi izolimit. Celesi izolimit elektrik ON-OFF i vendosur në ventilator si standard.   Mbrojtese rezistente ndaj zogjve. Rrjete mbrojtese celiku ndaj zogjve.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
     Kontrolluesi Telekomanda e përfshirë në produkt. Lejon rregullimin e: - Funksionimit Boost (modelet RD dhe APP) - By-pass - Alarmi i filtrave të ndotur - Modele shtesë (modelet RD dhe APP)
 
  Shumë kompakt
 
  Nderhyrje e lehtë në filtra
     Lehtë për t'u aksesuar: ventilatorë, shkëmbyes nxehtësie dhe by-pass     Lidhje ajri(program) Nëpërmjet modulit opsional SPCM, njësia mund të hyjë në Connectair, IoT e S&P që ofron qasje në një mënyrë të re për të shijuar ajrosjen tuaj.  
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
  Niveli i ulët i zhurmës Izolim akustik prej tekstil me fije qelqi të papërshkueshëm nga zjarri (M0) me trashësi 50 mm me një shtresë me rezistencë të lartë që redukton ndjeshëm nivelin e zhurmës.   Ngjeshja e ajrit të kabinetit Të gjitha modelet përfshijnë fllanxha rrethore të lidhjes së kanalit të hyrjes dhe shkarkimit me mbështjellës ajri të integruar gome.   IP55 Kuti terminali në distancë. Për të lehtësuar instalimin dhe lidhjen me kontrollet e jashtme.   Mirëmbajtje e lehtë Fiksimi i shpejte ben te mundur një mirëmbajtje të shpejtë dhe të lehtë.   Lehtësisht e montueshme. Të gjitha modelet janë të pajisura me bazamente montimi për të lehtësuar çdo montim në tavan, mur ose dysheme.   Instalim në çdo pozicion Mund të montohet në pozicion vertikal, horizontal ose të përmbysur.      
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
  Helike centrifugale me lopatata te lakuara prapa. Parandalon grumbullimin e papastërtive mbi to. E balancuar dinamikisht.   Qendrueshmeria Me konstrukt te perbere me profile alumini dhe kende plastike qe mundesojne qendrueshmerine e ventilatorit ne kuti.   Kuti terminale e papërshkueshme nga uji IP55 me çelës të integruar ndezës/fikje Lehtëson instalimin dhe mirëmbajtjen.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual  
ATRIBUTET
  Helike centrifugale me lopatata te lakuara prapa. Për të parandaluar grumbullimin e papastërtive. E balancuar dinamikisht.   Niveli i ulët i zhurmës Sipas kërkesës, panele anësore me trashësi të dyfishtë të veshur me izolim akustik me fije qelqi rezistent ndaj zjarrit me 25 mm trashësi.   Qëndrueshmëria Me konstrukt te perbere me profile alumini dhe kende plastike qe mundesojne qendrueshmerine e ventilatorit ne kuti.   Kutia e terminalit të jashtëm IP55. Për të lehtësuar lidhjen elektrike.      
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
Weight
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information