MAX-TEMP CTHB/CTHT

MAX-TEMP CTHB/CTHT

Centrifugal roof mounted fans MAX-TEMP CTHB / CTHT Series – Horizontal discharge

Gama e ventilatorëve centrifugale të montuara në çati në format shkarkimi horizontal, të projektuar për nxjerrjen e tymit në kushte zjarri dhe të certifikuar F400-120 (1). I përshtatshëm për temperaturën e rrjedhës së ajrit deri në 120ºC.

– Baza e prodhuar nga llamarina e galvanizuar.

– Helike centrifugale e lakuar prapa me efikasitet të lartë, i prodhuar nga fletë çeliku të galvanizuar.

– Kapelë e prodhuar nga alumini i forte (tjerre).

– Të gjitha modelet përfshijnë mbrojtëse rezistente ndaj shpendëve

– E disponueshme, në varësi të modelit, në shtylla 4, 6 ose 4/8.

(1) Përveç modeleve 180 dhe 200.

 

ATRIBUTET

 

Lehtësisht e montueshme.
Mbajtese për të lehtësuar instalimin në çati.

 

Sistemi i vetë-ftohjes CTHT.
Dizajn i veçantë për të ftohur motorin dhe për të zgjatur jetegjatesine e motorit.

 

Mbrojte rezistente ndaj zogjve.

 

Helike centrifugale të lakuar prapa.
Për të parandaluar grumbullimin e papastërtive. Modelet deri në 400 janë prodhuar nga fletë çeliku e galvanizuar. Modelet nga 450 deri në 630 në fletë çeliku të mbrojtura nga korrozioni me primer kataforezë dhe bojë të zezë poliester.

 

 

CTHB-N/CTHT-N Sistemi vetë-ftohës.
Dizajn i veçantë për të ftohur motorin dhe sigurur jetegjatesi.

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual

Quick Comparison

SettingsMAX-TEMP CTHB/CTHT removeCAD COMPACT removePULSE removeVENT-VN removeJETLINE removeTD-MIXVENT remove
NameMAX-TEMP CTHB/CTHT removeCAD COMPACT removePULSE removeVENT-VN removeJETLINE removeTD-MIXVENT remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Description

Centrifugal roof mounted fans MAX-TEMP CTHB / CTHT Series - Horizontal discharge

Gama e ventilatorëve centrifugale të montuara në çati në format shkarkimi horizontal, të projektuar për nxjerrjen e tymit në kushte zjarri dhe të certifikuar F400-120 (1). I përshtatshëm për temperaturën e rrjedhës së ajrit deri në 120ºC. - Baza e prodhuar nga llamarina e galvanizuar. - Helike centrifugale e lakuar prapa me efikasitet të lartë, i prodhuar nga fletë çeliku të galvanizuar. - Kapelë e prodhuar nga alumini i forte (tjerre). - Të gjitha modelet përfshijnë mbrojtëse rezistente ndaj shpendëve - E disponueshme, në varësi të modelit, në shtylla 4, 6 ose 4/8. (1) Përveç modeleve 180 dhe 200.  

HIGH-EFFICIENCY HEAT RECOVERY UNITS CAD-COMPACT Series

Njësitë e rikuperimit të nxehtësisë me shkëmbyes nxehtësie me pllaka alumini me efikasitet të lartë (deri në 88%) të certifikuara nga Eurovent, të montuara në një mbyllje çeliku të galvanizuar me dy mure me izolim të brendshëm termo-akustik të papërshkueshëm nga zjarri (A1/M0) prej lesh mineral të trashë 25 mm në modelet 500 deri në 2500 dhe 30 mm në modelet 3200 dhe 4500.

DECENTRALIZED VENTILATION WITH HEAT RECOVERY PULSE Series

Njësi ventilimi e decentralizuar, me rikuperim të nxehtësisë për dhoma teke në aplikime shtëpiake ose komerciale. Dizajni i tij lejon përshtatjen e tij në çdo mjedis. Performanca deri në 93%. Motor me kontroll elektronik me konsum të ulët. Sistemi i ventilimit përmes një motori dhe një shkëmbyesi nxehtësie qeramike. E projektuar për një funksionim të vazhdueshëm, njësia rregullon rrjedhën e ajrit proporcionalisht me nivelin e lagështisë, duke siguruar cilësi të shkëlqyer të ajrit të brendshëm.

 

VENT-VN Series

Gama e ventilatorëve centrifugale të montuar në mur, të prodhuar nga çeliku i galvanizuar rezistent ndaj korrozionit të cilësisë së lartë. I gjithë modeli përfshin një motor të rotorit të jashtëm monofaze të tipit të mbyllur, me shtytës të lakuar prapa që nuk ngec, i përshtatur në fabrikë. Të gjitha shtytësit janë të prodhuar nga poliamidi, përveç modelit 315N i cili është bërë nga llamarina e galvanizuar.

Centrifugal In-Line Fans JETLINE Series

Gama e ventilatorëve në linjë për kanalet rrethore, të dizajnuara për performanca të larta aerodinamike me profile shumë kompakte dhe nivele shumë të ulëta zhurme. Gama përfshin 7 diametra dhe mbulon një gamë prurje nga 260 në 1080 m3/h.
 

In-line mixed flow duct fans TD-MIXVENT Series

Aspirator linje të përshtashëm për montim direkt në tuba rrethorë ,me plastike te forte modelet nga 160-2000 ose me shtresë metalike prej çeliku te veshur me nje boje rezistente epoxy-polyester per modelet nga 4000-6000. Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojne mundesinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.
 
Content
ATRIBUTET
  Lehtësisht e montueshme. Mbajtese për të lehtësuar instalimin në çati.   Sistemi i vetë-ftohjes CTHT. Dizajn i veçantë për të ftohur motorin dhe për të zgjatur jetegjatesine e motorit.   Mbrojte rezistente ndaj zogjve.   Helike centrifugale të lakuar prapa. Për të parandaluar grumbullimin e papastërtive. Modelet deri në 400 janë prodhuar nga fletë çeliku e galvanizuar. Modelet nga 450 deri në 630 në fletë çeliku të mbrojtura nga korrozioni me primer kataforezë dhe bojë të zezë poliester.     CTHB-N/CTHT-N Sistemi vetë-ftohës. Dizajn i veçantë për të ftohur motorin dhe sigurur jetegjatesi.  
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
   
Versioni BASIC Karakteristikat: - Telekomandë e përfshirë. - Kontroll manual/automatik i shpejtësisë. - Kontroll manual dhe automatik nga bypass. - Treguesi i alarmit. - Komunikimi Modbus.
  Versioni I AVANCUAR Karakteristikat: - Ekrani i kontrollit me prekje. - Funksionet e njëjta si versioni BASIC plus kontrollin e ventilatorit në modalitetet VAV, COP dhe CAV. - Kontrolli i bobinave të jashtme të ujit (aksesorët). - Funksione shtesë.   Kutia elektrike e përfshirë Përfshihet çelësi i sigurisë së jashtme. Si në versionin ECOWATT me kabllo, ashtu edhe në versionet BASIC dhe ADVANCED Plug&Play.   Niveli i ulët i zhurmës dhe ndërtimi i forte Mbyllje me dy panele. Izolim termoakustik i papërshkueshëm nga zjarri A1/M0 me trashësi 25 ose 30 mm, në varësi të modelit.   Shkëmbyes nxehtësie shumë efikase prej alumini (deri në 86%) i certifikuar nga Eurovent.   Motorët Tifozët e prizës janë të pajisur me motorë EC monofaze.   Filtra me efikasitet të lartë. - Filtra F7 me presion të ulët (ePM1, 70%) për furnizim me ajër. - Filtra M5 (ePM10 50%) në nxjerrje.     Bypass Të gjitha versionet përfshijnë bypass të brendshëm me një aktivizues të integruar     Montim i lehtë Mbështetje specifike për instalim në tavane      
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2 Instructions Manual 3
ATRIBUTET
  Telekomanda PULSE.  
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
  Kuti termike Kuti termike IP65 qe nuk ndikon ne rritjen e dimesioneve.  
Lidhje hermetike Guarnicione gome për një lidhje më hermetike me kanalet e instalimit.   Shtytës me performancë të lartë Gjeometri e re e shtytësit për nivele të reduktuara të zhurmes dhe për të ofruar performancë të lartë.   Bazament për montim Bazament i fortë montimi qe vjen se bashku me aspiratorin.   Dy pozicione montimi për mbështetje Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.     Dy pozicione montimi për mbështetje Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
ATRIBUTET
Profil estetik Profili estetik i aspiratoreve MIXVENT-TD i bën ata zgjidhjen më efektive për instalimet ku hapësira e instalimit është e kufizuar.   Lehtesisht e montueshme. Te fiksohen bazamentet.   Lehtesisht e montueshme. Fiksoni heliken dhe asembloni dy pjeset e tjera te aspiratorit.   Lehtesisht e montueshme. Kryeni lidhjet e instalimeve elektrike.   Lehtesisht e montueshme. Lidheni tubat fleksibel.   MIRËMBAJTJE E LEHTË Dizajni unik i mbajtësit lejon montimin ose heqjen e motorit pa çmontuar kanalin ngjitur.   POZICION FLEKSIBEL MONTIMI Mund të montohet në çdo vend të kanalit të ajrit.   MODELET TD-MIXVENT-T Modelet MIXVENT-TD-T (nga 160 deri në 800 modele) janë të pajisur me një kohëmatës të rregullueshëm midis 1 dhe 30 minutash dhe furnizohen me një motor me një ose tre shpejtësi që nuk është i përshtatshëm për kontrollin e shpejtësisë.   MODEL 160 Modeli TD-160/100N SILENT, motori i pajisur me amortizator për të reduktuar nivelin e zhurmës dhe vibrimet e motorit gjatë punës    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
WeightN/AN/AN/AN/AN/AN/A
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information