HUMI-ED

HUMI-ED

Humidifier HUMI-ED Series

Lagështues me një ekran LCD që tregon lagështinë relative të ambientit dhe statusin e funksioneve.
Karakteristikat:
Lagështues elektronik për të zgjedhur me saktësi lagështinë relative midis 45% – 90%.
3 flukse ajri mjegullues dhe difuzor i rregullueshëm 360º.
Kohëmatësi i kontrollueshëm nga 1 deri në 12 orë.
Sinjalet akustike dhe në ekran që tregojnë rezervuarin e ujit të zbrazët.
Telekomandë.
Filtër për papastërtitë e ujit.

 

 

 

ATTRIBUTES

 

Telekomandë.

 

 

Treguesi i nivelit të ujit.

 

 

Depozita e ujit 4,7 litra e lëvizshme.

 

 

Ekran LCD me tregues të lagështisë relative dhe temperaturës së ambientit.

 

 

Difuzori me rrotullim 360º për të rregulluar rrjedhën e ajrit të mjegullt.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series 

Instructions Manual

Quick Comparison

SettingsHUMI-ED removeDECOR removeRHE Series removeEcoAIR DESIGN ECOWATT Series removeSILENT DESIGN ECOWATT removeJETLINE remove
NameHUMI-ED removeDECOR removeRHE Series removeEcoAIR DESIGN ECOWATT Series removeSILENT DESIGN ECOWATT removeJETLINE remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Description

Humidifier HUMI-ED Series

Lagështues me një ekran LCD që tregon lagështinë relative të ambientit dhe statusin e funksioneve. Karakteristikat: Lagështues elektronik për të zgjedhur me saktësi lagështinë relative midis 45% - 90%. 3 flukse ajri mjegullues dhe difuzor i rregullueshëm 360º. Kohëmatësi i kontrollueshëm nga 1 deri në 12 orë. Sinjalet akustike dhe në ekran që tregojnë rezervuarin e ujit të zbrazët. Telekomandë. Filtër për papastërtitë e ujit.    
 

DECOR

Aspirator tualeti aksial me prurje ajri duke filluar nga 100 m³/h , i pajisur me rezistence mbrojtese termike. Nje pjese e serise decor jane te pajisur me rele kohe, me rele lageshtire dhe damper.

RHE

High efficient heat recovery units up to 88% with rotary wheel, plug-fans with backward curved blades and EC external-rotor motor. Pre-configured control system for easy start-up.

ECOAIR DESIGN ECOWATT

Seria unike e aspiratoreve centrifugal te tualetit. I dizenjuar per funksionim te vazhdueshem dhe konstant me konsumin me te ulet te energjise.
 

SILENT DESIGN ECOWATT

Aspirator tualeti aksial me prurje ajri duke filluar nga 100 m³/h Motori i inkorporuar në sistem silencioz të tillë që eleminon vibrimet dhe zhurmën mekanike. Me konsum vetëm 5 W, ekstraktorët e serisë SILENT ECOWATT rekomandohen veçanërisht për tualete, banja dhe instalime ku aspiratori do të punoje orë të gjata me konsumin te ulet te nivelit te energjise.  

Centrifugal In-Line Fans JETLINE Series

Gama e ventilatorëve në linjë për kanalet rrethore, të dizajnuara për performanca të larta aerodinamike me profile shumë kompakte dhe nivele shumë të ulëta zhurme. Gama përfshin 7 diametra dhe mbulon një gamë prurje nga 260 në 1080 m3/h.
 
Content
ATTRIBUTES
  Telekomandë.     Treguesi i nivelit të ujit.     Depozita e ujit 4,7 litra e lëvizshme.     Ekran LCD me tregues të lagështisë relative dhe temperaturës së ambientit.     Difuzori me rrotullim 360º për të rregulluar rrjedhën e ajrit të mjegullt.    
DOWNLOADS
Catalogue series  Instructions Manual
ATRIBUTET
Damper Damper manual për moskthimin e ajrit gjatë kohës që aspiratori nuk është në punë.  
Profil I holle dhe shume estetik    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
Helike centrifugale Helike centrifugal ,me nivel minimal zhurme  
Motori i inkorporuar në sistem silencioz. Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit.   Instalimi realizohet ne menyre horizontale ose vertikale       Lehtesisht e kombinueshme me 4 ngjyrat e shiritave led.   Lehtesisht e kombinueshme me 4 ngjyrat e shiritave led Shiritat Led mundesojne qe aspiratori te pershatet me cdo interior te tualetit.4 Shirita perkatesisht blu,kuq,jeshil,dhe verdhe     Filtri anësor i hyrjes Filter qe hiqet dhe pastrohet shume lehtesisht, i prodhuar nga plastika dhe mbron aspiratorin nga papasterite  
DOWNLOADS
  Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
Damper Damper manual për moskthimin e ajrit gjatë kohës që aspiratori nuk është në punë.  
Motori i inkorporuar në sistem silencioz Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit   SILENT-100 DESIGN ECOWATT Funksionim silencioz Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit   Shiritat Led Shiritat Led mundesojne qe aspiratori te pershatet me cdo interior te tualetit.4 Shirita perkatesisht blu,kuq,jeshil,dhe verdhe.  
DOWNLOADS
  Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
  Kuti termike Kuti termike IP65 qe nuk ndikon ne rritjen e dimesioneve.  
Lidhje hermetike Guarnicione gome për një lidhje më hermetike me kanalet e instalimit.   Shtytës me performancë të lartë Gjeometri e re e shtytësit për nivele të reduktuara të zhurmes dhe për të ofruar performancë të lartë.   Bazament për montim Bazament i fortë montimi qe vjen se bashku me aspiratorin.   Dy pozicione montimi për mbështetje Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.     Dy pozicione montimi për mbështetje Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
Weight
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information