HCTB/HCTT

HCTB/HCTT

Roof Mounted Axial Flow Fans HCTB / HCTT Series

Gama e ventilatoreve boshtor të çatisë me konfigurim horizontal të shkarkimit të ajrit të disponueshëm në 2 versione:

-Modelet “B” për nxjerrjen e ajrit.

-Modelet “A” për furnizim me ajër.

Baza e prodhuar nga fletë çeliku e galvanizuar.

Kapelë e prodhuar nga alumini i lemuar. Helika për modelet 315 deri në 400 janë prodhuar nga një copë plastike e derdhur, e përforcuar me tekstil me fije qelqi të ankoruar kimikisht për forcë shtesë. Modelet 450 deri në 1000 përfshijnë tehe të veçanta plastike të kyçura brenda një qendre alumini të derdhur.

Në dispozicion, në varësi të modelit, me motorë monofaze ose trefazor në pole 4, 6, 8 ose 4/8.

ATRIBUTET

 

Lehtesisht e montueshme.
Bazamente që lehtësojnë instalimin në çati.

 

Mbështjellëse çeliku me cilësi të lartë.
Siguron jetëgjatësi të gjatë të ventilatorit.

 

Ventilator i balancuar dinamikisht.
Ventilatoret janë të balancuar dinamikisht, sipas standardit ISO 1940, duke dhënë funksionim pa dridhje

 

Mbrojte rezistente ndaj zogjve.

 

 

 

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual

Quick Comparison

SettingsHCTB/HCTT removeTDM removeTD-SILENT ECOWATT removeRESPIRO removeCAD COMPACT removeCVAT-N remove
NameHCTB/HCTT removeTDM removeTD-SILENT ECOWATT removeRESPIRO removeCAD COMPACT removeCVAT-N remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Description

Roof Mounted Axial Flow Fans HCTB / HCTT Series

Gama e ventilatoreve boshtor të çatisë me konfigurim horizontal të shkarkimit të ajrit të disponueshëm në 2 versione: -Modelet “B” për nxjerrjen e ajrit. -Modelet “A” për furnizim me ajër. Baza e prodhuar nga fletë çeliku e galvanizuar. Kapelë e prodhuar nga alumini i lemuar. Helika për modelet 315 deri në 400 janë prodhuar nga një copë plastike e derdhur, e përforcuar me tekstil me fije qelqi të ankoruar kimikisht për forcë shtesë. Modelet 450 deri në 1000 përfshijnë tehe të veçanta plastike të kyçura brenda një qendre alumini të derdhur. Në dispozicion, në varësi të modelit, me motorë monofaze ose trefazor në pole 4, 6, 8 ose 4/8.

In-line fans TDM Series

Seria TDM e tifozëve aksialë është projektuar posaçërisht për t'u instaluar në sisteme me kanale me presion të ulët. Motori monofaze 230V-50Hz, Klasi II, IPX4 I mbrojtur nga mbinxehja. I përshtatshëm për të punuar në temperatura deri në 40ºC. Versionet "Z" përfshijnë motorë me jetëgjatësi të pajisur me kushineta topash.
 

Ultra-quiet circular duct fans TD-SILENT ECOWATT Series

Models 350 to 1000 Aspirator linje të përshtashëm për montim direkt në tuba rrethorë. Helika është e dizenjuar në formën më të përsosur për të maksimizuar përfomancën e aspiratorit dhr uljen e nivelit të zhurmës. I pajisur me guarnicione në thithje dhe në dalje të aspiratorit për të izoluar dhe bashkuar aspiratorin me linjën e tubit. Shpejtësia e ventilatorit 100% e rregullueshme me potenciometrin e vendosur në kutinë e lidhjes ose me një kontroll të jashtëm të tipit REB-ECOWATT.

Single Room Heat Recovery RESPIRO Series

Njësi ajrimi i decentralizuar, me rikuperim të nxehtësisë, për dhoma teke në përdorime shtëpiake ose komerciale. Dizajn elegant që lejon përshtatjen e tij me çdo ambient. Sistemi i ventilimit përmes një motori dhe një shkëmbyesi nxehtësie me një performancë deri në 93%. E projektuar për një funksionim të vazhdueshëm, njësia rregullon rrjedhën e ajrit proporcionalisht me nivelin e lagështisë (modeli RD), duke siguruar cilësi të shkëlqyer të ajrit të brendshëm.

 

HIGH-EFFICIENCY HEAT RECOVERY UNITS CAD-COMPACT Series

Njësitë e rikuperimit të nxehtësisë me shkëmbyes nxehtësie me pllaka alumini me efikasitet të lartë (deri në 88%) të certifikuara nga Eurovent, të montuara në një mbyllje çeliku të galvanizuar me dy mure me izolim të brendshëm termo-akustik të papërshkueshëm nga zjarri (A1/M0) prej lesh mineral të trashë 25 mm në modelet 500 deri në 2500 dhe 30 mm në modelet 3200 dhe 4500.

Acoustic Cabinet Fans CVAB-N / CVAT-N Series

Gama e ventilatorëve të kabinetit centrifugal të lakuar me lëvizje direkte, të dizajnuara për ajrosjen e kuzhinave komerciale dhe të aplikacioneve industriale. Ventilator kabineti i prodhuar nga profile alumini dhe panele anësore me trashësi të dyfishtë të veshur nga brenda me izolim akustik prej tekstil me fije qelqi rezistent ndaj zjarrit 25 mm. Fllanxha rrethore e lidhjes së kanalit në hyrje dhe dalje. CVAB-N/CVAT-N përfshin shtytës centrifugale të lakuar me lëvizje të drejtpërdrejtë, të prodhuar nga fletë alumini (CVAB-N) ose çeliku (CVAT-N), me motor të vendosur brenda rrymës së ajrit.
Content
ATRIBUTET
  Lehtesisht e montueshme. Bazamente që lehtësojnë instalimin në çati.   Mbështjellëse çeliku me cilësi të lartë. Siguron jetëgjatësi të gjatë të ventilatorit.   Ventilator i balancuar dinamikisht. Ventilatoret janë të balancuar dinamikisht, sipas standardit ISO 1940, duke dhënë funksionim pa dridhje   Mbrojte rezistente ndaj zogjve.          
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
Modelet 100 dhe 200 mund të instalohen brenda një muri për të siguruar funksionimin e ajrit të shkarkimit ose për të shkëmbyer nxehtësinë midis dhomave ngjitur.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2 Instructions Manual 3
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
ATTRIBUTES
   
Telekomanda e modelit RESPIRO RD 3 shpejtësi Kontrolli i lagështisë Mënyrat: - Vetëm nxjerrje - Vetëm furnizim - Rishikim i nxjerrjes dhe thithjes së ajrit. - Siguria aktivizohet vetëm nëse lagështia e kalon kufirin.    
  Shkëmbyes nxehtësie qeramike me performancë deri në 93%, i mbrojtur me një filtër G3 në të dy skajet       Mbulesa e brendshme e përparme me dizajn elegant, e cila lejon përshtatjen me çdo ambient.  
 
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
   
Versioni BASIC Karakteristikat: - Telekomandë e përfshirë. - Kontroll manual/automatik i shpejtësisë. - Kontroll manual dhe automatik nga bypass. - Treguesi i alarmit. - Komunikimi Modbus.
  Versioni I AVANCUAR Karakteristikat: - Ekrani i kontrollit me prekje. - Funksionet e njëjta si versioni BASIC plus kontrollin e ventilatorit në modalitetet VAV, COP dhe CAV. - Kontrolli i bobinave të jashtme të ujit (aksesorët). - Funksione shtesë.   Kutia elektrike e përfshirë Përfshihet çelësi i sigurisë së jashtme. Si në versionin ECOWATT me kabllo, ashtu edhe në versionet BASIC dhe ADVANCED Plug&Play.   Niveli i ulët i zhurmës dhe ndërtimi i forte Mbyllje me dy panele. Izolim termoakustik i papërshkueshëm nga zjarri A1/M0 me trashësi 25 ose 30 mm, në varësi të modelit.   Shkëmbyes nxehtësie shumë efikase prej alumini (deri në 86%) i certifikuar nga Eurovent.   Motorët Tifozët e prizës janë të pajisur me motorë EC monofaze.   Filtra me efikasitet të lartë. - Filtra F7 me presion të ulët (ePM1, 70%) për furnizim me ajër. - Filtra M5 (ePM10 50%) në nxjerrje.     Bypass Të gjitha versionet përfshijnë bypass të brendshëm me një aktivizues të integruar     Montim i lehtë Mbështetje specifike për instalim në tavane      
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2 Instructions Manual 3
ATRIBUTET
  Helike centrifugale me lopatata te lakuara prapa. Për të parandaluar grumbullimin e papastërtive. E balancuar dinamikisht.   Niveli i ulët i zhurmës Sipas kërkesës, panele anësore me trashësi të dyfishtë të veshur me izolim akustik me fije qelqi rezistent ndaj zjarrit me 25 mm trashësi.   Qëndrueshmëria Me konstrukt te perbere me profile alumini dhe kende plastike qe mundesojne qendrueshmerine e ventilatorit ne kuti.   Kutia e terminalit të jashtëm IP55. Për të lehtësuar lidhjen elektrike.      
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
Weight
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information