DHUM

DHUM

DEHUMIDIFIERS DHUM-EN Series

Delagështues shtëpiak që janë kompakt, të lëvizshëm dhe të lehtë për t’u lëvizur dhe instaluar.
E disponueshme në 4 versione sipas kapacitetit të dehidrimit: 12l., 16l., 20l. dhe 30l.

Karakteristikat:
– Kompresor rrotullues super sinecioz.
– Delagështuesi elektronik, që ju lejon të zgjidhni nivelin e kërkuar të lagështisë dhe treguesin e lagështisë së ambientit.
– 2 shpejtësi dhe 3 mënyra funksionimi: MANUAL, I VAZHDUESHËM & AUTOMATIK. Modaliteti automatik do të zgjedhë nivelin e lagështisë bazuar në temperaturën e ambientit.
– Kohëmatësi i programueshëm i funksionimit 1-24 orë.
– Funksioni kundër ngrirjes: aktivizohet kur temperatura e ambientit bie afërsisht nën 15ºC.- Rivendosja automatike në rast ndërprerjeje të rrymës.
– Shenjë paralajmëruese kur rezervuari i ujit ngopet.
– Funksioni i mbylljes automatike: aktivizohet kur rezervuari i ujit është plot.
– Doreza mbajtëse.
– DHUM-EN: Temperatura e funksionimit 5-32ºC.
DHUM-EN: Sipas Rregullores Evropiane nr. 517/2014, në lidhje me efektin serë.

ATRIBUTET

 

 

Panel kontrolli.

 

 

Filtri i ajrit që pastrohet lehtë.

 

 

Pajisja e vazhdueshme e kullimit të ujit.

 

 

Rezervuari i lëvizshëm i ujit.

 

 

Rrotat.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series 

Instructions Manual

Quick Comparison

SettingsDHUM removeJETLINE removeTD-SILENT ECOWATT removeHCM-N Series removeSILENT DESIGN ECOWATT removeJETLINE ECOWATT remove
NameDHUM removeJETLINE removeTD-SILENT ECOWATT removeHCM-N Series removeSILENT DESIGN ECOWATT removeJETLINE ECOWATT remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Description

DEHUMIDIFIERS DHUM-EN Series

Delagështues shtëpiak që janë kompakt, të lëvizshëm dhe të lehtë për t'u lëvizur dhe instaluar. E disponueshme në 4 versione sipas kapacitetit të dehidrimit: 12l., 16l., 20l. dhe 30l. Karakteristikat: - Kompresor rrotullues super sinecioz. - Delagështuesi elektronik, që ju lejon të zgjidhni nivelin e kërkuar të lagështisë dhe treguesin e lagështisë së ambientit. - 2 shpejtësi dhe 3 mënyra funksionimi: MANUAL, I VAZHDUESHËM & AUTOMATIK. Modaliteti automatik do të zgjedhë nivelin e lagështisë bazuar në temperaturën e ambientit. - Kohëmatësi i programueshëm i funksionimit 1-24 orë. - Funksioni kundër ngrirjes: aktivizohet kur temperatura e ambientit bie afërsisht nën 15ºC.- Rivendosja automatike në rast ndërprerjeje të rrymës. - Shenjë paralajmëruese kur rezervuari i ujit ngopet. - Funksioni i mbylljes automatike: aktivizohet kur rezervuari i ujit është plot. - Doreza mbajtëse. - DHUM-EN: Temperatura e funksionimit 5-32ºC. DHUM-EN: Sipas Rregullores Evropiane nr. 517/2014, në lidhje me efektin serë.

Centrifugal In-Line Fans JETLINE Series

Gama e ventilatorëve në linjë për kanalet rrethore, të dizajnuara për performanca të larta aerodinamike me profile shumë kompakte dhe nivele shumë të ulëta zhurme. Gama përfshin 7 diametra dhe mbulon një gamë prurje nga 260 në 1080 m3/h.
 

Ultra-quiet circular duct fans TD-SILENT ECOWATT Series

Models 350 to 1000 Aspirator linje të përshtashëm për montim direkt në tuba rrethorë. Helika është e dizenjuar në formën më të përsosur për të maksimizuar përfomancën e aspiratorit dhr uljen e nivelit të zhurmës. I pajisur me guarnicione në thithje dhe në dalje të aspiratorit për të izoluar dhe bashkuar aspiratorin me linjën e tubit. Shpejtësia e ventilatorit 100% e rregullueshme me potenciometrin e vendosur në kutinë e lidhjes ose me një kontroll të jashtëm të tipit REB-ECOWATT.

HCM-N

Aspiratore centrifugal te krijuar per te nxjerre jashte ajrin e papaster te ambientit. Te gjitha modelet jane te pajisura me grila te jashtme, per te parandaluar hyrjet e objekteve te huaja.

SILENT DESIGN ECOWATT

Aspirator tualeti aksial me prurje ajri duke filluar nga 100 m³/h Motori i inkorporuar në sistem silencioz të tillë që eleminon vibrimet dhe zhurmën mekanike. Me konsum vetëm 5 W, ekstraktorët e serisë SILENT ECOWATT rekomandohen veçanërisht për tualete, banja dhe instalime ku aspiratori do të punoje orë të gjata me konsumin te ulet te nivelit te energjise.  

Centrifugal In-Line Fans JETLINE ECOWATT Series

Gama e ventilatorëve në linjë për kanale rrethore, të dizajnuara për performanca të larta aerodinamike me profile shumë kompakte dhe nivele shumë të ulëta zhurme. Shtresë kompakte me profil estetik, e prodhuar nga fletë çeliku e galvanizuar. Kutia e termike dhe bazamenti i montimit nuk e rrit profilin e produktit. Lidhje hermetike midis shtresës së çelikut të galvanizuar dhe fletës plastike për të shmangur rrjedhjet e ajrit. Guarnicione gome në fllanxha për të përmirësuar hermetikën me kanalet. Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit. Kuti terminali IP65 që lejon instalimin në natyrë.
 
Content
ATRIBUTET
 
  Panel kontrolli.     Filtri i ajrit që pastrohet lehtë.     Pajisja e vazhdueshme e kullimit të ujit.     Rezervuari i lëvizshëm i ujit.     Rrotat.    
DOWNLOADS
Catalogue series  Instructions Manual
ATRIBUTET
  Kuti termike Kuti termike IP65 qe nuk ndikon ne rritjen e dimesioneve.  
Lidhje hermetike Guarnicione gome për një lidhje më hermetike me kanalet e instalimit.   Shtytës me performancë të lartë Gjeometri e re e shtytësit për nivele të reduktuara të zhurmes dhe për të ofruar performancë të lartë.   Bazament për montim Bazament i fortë montimi qe vjen se bashku me aspiratorin.   Dy pozicione montimi për mbështetje Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.     Dy pozicione montimi për mbështetje Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
ATRIBUTET
  Grile rendese Grile me presion te ulet  
      Grile sigurie Grile e jashtme per parandaluar hyrjen e objekteve te huaja  
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual  
ATRIBUTET
Damper Damper manual për moskthimin e ajrit gjatë kohës që aspiratori nuk është në punë.  
Motori i inkorporuar në sistem silencioz Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit   SILENT-100 DESIGN ECOWATT Funksionim silencioz Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit   Shiritat Led Shiritat Led mundesojne qe aspiratori te pershatet me cdo interior te tualetit.4 Shirita perkatesisht blu,kuq,jeshil,dhe verdhe.  
DOWNLOADS
  Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
Kuti termike Kuti termike IP65 qe nuk ndikon ne rritjen e dimesioneve.  
Lidhje hermetike Guarnicione gome për një lidhje më hermetike me kanalet e instalimit.   Shtytës me performancë të lartë. Gjeometri e re e shtytësit për nivele të reduktuara të zhurmes dhe për të ofruar performancë të lartë.   Bazament për montim Bazament i fortë montimi qe vjen se bashku me aspiratorin.   Dy pozicione montimi për mbështetje Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.     Dy pozicione montimi për mbështetje Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
Weight
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information