CVST

CVST

Belt driven cabinet fans CVST Series

Gama e ventilatorëve ne kuti me orientim të rripit të lakuar përpara, të projektuar për nxjerrjen e tymit në kushte zjarri dhe të certifikuar F400-120 (shënjimi CE). Grupet janë të prodhuara nga fletë çeliku e galvanizuar. Veshje e brendshme me izolim termoakustik melamine me trashesi 7 mm. Të gjitha modelet përfshijnë një ventilator centrifugal me presion të ulët me hyrje të vetme të montuar në montime kundër vibrimit dhe bashkim fleksibël në shkarkim. Furnizohet si standard në konfigurimin e shkarkimit horizontal (kodi H) me montimin e motorit, rrotullës dhe rripit në anën e majtë të njësisë kur shikohet nga priza e shkarkimit (kodi CW).

ATRIBUTET

 

Modelet e shkarkimit vertikal.
Modelet e shkarkimit vertikal të disponueshëm sipas kërkesës.

 

Niveli i ulët i zhurmës.
Izolimi akustik i shkumës melamine rezistente ndaj flakës (M1) me trashësi 7 mm duke reduktuar ndjeshëm nivelin e zhurmës.

 

Bashkim fleksibël në shkarkim.
Për të reduktuar dridhjet dhe transmetimet e zhurmës në instalim.

 

Qendrueshmeria.
Kuti cilesore me profile alumini qe ofrojne qendrueshmeri te larte.

 

Bazamente kundër vibrimit.
Ventilatori është montuar në kornizën bazë me sistem silencioz për të reduktuar dridhjet dhe transmetimet e zhurmës në instalim.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series

Instructions Manual

Quick Comparison

SettingsCVST removeMAX-TEMP CTHB/CTHT removeCVHT removeCHGT removeTJHT-TJHU removeIFHT remove
NameCVST removeMAX-TEMP CTHB/CTHT removeCVHT removeCHGT removeTJHT-TJHU removeIFHT remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Description

Belt driven cabinet fans CVST Series

Gama e ventilatorëve ne kuti me orientim të rripit të lakuar përpara, të projektuar për nxjerrjen e tymit në kushte zjarri dhe të certifikuar F400-120 (shënjimi CE). Grupet janë të prodhuara nga fletë çeliku e galvanizuar. Veshje e brendshme me izolim termoakustik melamine me trashesi 7 mm. Të gjitha modelet përfshijnë një ventilator centrifugal me presion të ulët me hyrje të vetme të montuar në montime kundër vibrimit dhe bashkim fleksibël në shkarkim. Furnizohet si standard në konfigurimin e shkarkimit horizontal (kodi H) me montimin e motorit, rrotullës dhe rripit në anën e majtë të njësisë kur shikohet nga priza e shkarkimit (kodi CW).

Centrifugal roof mounted fans MAX-TEMP CTHB / CTHT Series - Horizontal discharge

Gama e ventilatorëve centrifugale të montuara në çati në format shkarkimi horizontal, të projektuar për nxjerrjen e tymit në kushte zjarri dhe të certifikuar F400-120 (1). I përshtatshëm për temperaturën e rrjedhës së ajrit deri në 120ºC. - Baza e prodhuar nga llamarina e galvanizuar. - Helike centrifugale e lakuar prapa me efikasitet të lartë, i prodhuar nga fletë çeliku të galvanizuar. - Kapelë e prodhuar nga alumini i forte (tjerre). - Të gjitha modelet përfshijnë mbrojtëse rezistente ndaj shpendëve - E disponueshme, në varësi të modelit, në shtylla 4, 6 ose 4/8. (1) Përveç modeleve 180 dhe 200.  

Belt driven cabinet fans CVHT Series - F400-120 rated cabinet fans

Gama e ventilatorëve të kabinetit me rrip të projektuar për nxjerrjen e tymit në kushte zjarri dhe të certifikuara F400-120 (e shënuara CE). Grupet janë prodhuar nga fletë çeliku e galvanizuar me spesor të rëndë. Të gjitha modelet përfshijnë helike centrifugale të lakuar përpara me dy hyrje. Sistemi i transmetimit me rrip i montuar jashtë rrymës së ajrit. Motori i montuar brenda kabinetit të ventilatorit mbi një mbështetje specifike duke dhënë tension optimal të rripit. Furnizohet si standard në konfigurimin e shkarkimit horizontal (kodi H) ose vertikal (kodi V) me montimin e motorit, rrotullës dhe rripit në anën e djathtë të njësisë kur shikohet nga fundi i shkarkimit.

Axial flow cabinet fans CHGT Series

Gama e rregullimit te profileve te lopatave ne ventilatoret aksial me kuti me rrjedhje boshtore të projektuar për nxjerrjen e tymit në kushte zjarri dhe të certifikuara F400-120 dhe F300-120 (e shënuara CE). Kasa e ventilatorit e prodhuar nga fletë çeliku e galvanizuar me diametër të gjërë të veshur nga brenda me izolim akustik prej tekstil me fije qelqi të papërshkueshëm nga zjarri me trashësi 25 mm (M0). Të gjitha modelet përfshijnë tehe të veçanta alumini të shkrirë të cilësisë së lartë të vendosura brenda një qendre çeliku me fletë të shtypur.  

Axial Smoke Extractor Jet Fans TJHT-TJHU Series

Ventilatorë aksialë për të nxitur lëvizjen e ajrit në parkingjet e mbyllura të makinave, tunele dhe hapësira të mëdha. I përshtatshëm për ajrosje dhe funksionim emergjent në F400 ose F300. Seria TJHT: me dy drejtime. Seria TJHU: me një drejtim. Diametrat nga: Seria TJHT: 315 deri në 630 mm, plotësisht e kthyeshme. Seria TJHU: 315 deri në 400 mm, me një drejtim.
 

Centrifugal Jet Fans IFHT Series

Ventilatorë centrifugale, për të nxitur lëvizjen e ajrit në parkingun e mbyllur të makinave. Modele për ventilim dhe funksionim të tymit emergjent në F400 ose F300.
 
Content
ATRIBUTET
  Modelet e shkarkimit vertikal. Modelet e shkarkimit vertikal të disponueshëm sipas kërkesës.   Niveli i ulët i zhurmës. Izolimi akustik i shkumës melamine rezistente ndaj flakës (M1) me trashësi 7 mm duke reduktuar ndjeshëm nivelin e zhurmës.   Bashkim fleksibël në shkarkim. Për të reduktuar dridhjet dhe transmetimet e zhurmës në instalim.   Qendrueshmeria. Kuti cilesore me profile alumini qe ofrojne qendrueshmeri te larte.   Bazamente kundër vibrimit. Ventilatori është montuar në kornizën bazë me sistem silencioz për të reduktuar dridhjet dhe transmetimet e zhurmës në instalim.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
  Lehtësisht e montueshme. Mbajtese për të lehtësuar instalimin në çati.   Sistemi i vetë-ftohjes CTHT. Dizajn i veçantë për të ftohur motorin dhe për të zgjatur jetegjatesine e motorit.   Mbrojte rezistente ndaj zogjve.   Helike centrifugale të lakuar prapa. Për të parandaluar grumbullimin e papastërtive. Modelet deri në 400 janë prodhuar nga fletë çeliku e galvanizuar. Modelet nga 450 deri në 630 në fletë çeliku të mbrojtura nga korrozioni me primer kataforezë dhe bojë të zezë poliester.     CTHB-N/CTHT-N Sistemi vetë-ftohës. Dizajn i veçantë për të ftohur motorin dhe sigurur jetegjatesi.  
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
  Lehtësisht e montueshme. Ventilatoret kanë pika fiksimi në qoshe duke lehtësuar instalimin qoftë në dysheme ose në tavan.   Motori brenda kasës së ventilatorit, shfaq një madhësi më të vogël dhe një kapacitet më të lartë.   Sistemi i rregulluar automatikisht dhe pa mirëmbajtje ekskluzive e S&P. Sistemi i vetëm që siguron një tension të vazhdueshëm të rripit pa nevojë për mirëmbajtje   Qëndrueshmëria Me konstrukt te perbere me profile alumini dhe kende plastike qe mundesojne qendrueshmerine e ventilatorit ne kuti.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATTRIBUTES
  Gama ofron nje shumellojshmeri për shkak të numrit të ndryshëm të fleteve të disponueshme. Helika me 3, 5, 6, 7 ose 9 flete me kënde të rregullueshme, duke lejuar zgjedhjen më optimale për të arritur me çdo lloj instalimi.  
Motori i miratuar S1 dhe S2. Motorë të certifikuar F400-120 ose F300-120 të miratuar për funksionim të vazhdueshëm (S1) ose për funksionim emergjent (S2).  
Rezistenca ndaj korrozionit. Grupe të prodhuara nga fletë çeliku e galvanizuar. Dizajni mundëson heqjen e anësore të kasës dhe aksesin në montimin e motorit.   Lehtësisht të montueshme. Mbështetësit e fortë të bazës lehtësojnë instalimin. (Modelet nga 900 në 1250).   Helika e balancuar dinamikisht. Helika e balancuar dinamikisht, sipas standardit ISO 1940, duke siguruar funksionim pa dridhje.   Dizajni i fletes së gjerë: presion më i lartë. Dizajni i fletes së gjerë për të siguruar performancën më efikase të rrjedhës së ajrit. Konfigurimi 1: modelet nga 400 në 630 (F400) ose 800/6 (F300). Konfigurimi 2: modelet nga 710 (F400) ose 800/9 (F300).    
DOWNLOADS
Catalogue series  Instructions Manual 
ATRIBUTES
  Dy mbrojtëse të montuara si standard.  
Me deflektore opsional Montohet për një drejtim, ose hyrje dhe dalje për ato me dy drejtime.
  Kutia e jashtme termike për lehtësinë e lidhjes elektrike.   Izolator opsional. Izolator elektrik i montuar në ventilator për siguri ose si aksesor.
 
 
DOWNLOADS
Catalogue series  Instructions Manual 
ATRIBUTET
  Mbrojtësja ndaj faktorevë te jashtëm. Mbrojtësja ndaj faktorevë te jashtëm për t'u montuar në anën e hyrjes.  
Profil i ulët. E dobishme në parkingje të ulëta.
  Kutia e jashtme termike për lehtësinë e lidhjes elektrike.   Izolator opsional. Izolator elektrik i montuar në ventilator për siguri ose si aksesor.
 
 
DOWNLOADS
Catalogue series  Instructions Manual 
WeightN/AN/AN/AN/AN/AN/A
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information