COR-N

COR-N

Air curtains COR-N Series

Projektuar për aplikim në mur në mjedise komerciale ose industriale.

Karakteristikat

Mund të vendoset deri në 3 metra lartësi.

Helika/lopata tangenciale me performance te larte qe mundesojne nivel te ulet zhurme.

Mund të instalohet në seri.

Shpejtësi tepër e ulët në ata ventilatore që kanë nevojë për një temperaturë më të lartë të ajrit në dalje (versionet e ajrit të ngrohtë).

 

 

ATRIBUTET

 

CR-F
2 Telekomandat e zgjedhjes së energjisë për të kontrolluar deri në 5 njësi në seri të modeleve A (vetëm ajri i ambientit).
LxAxH (mm): 88x47x88

 

CR-6/9
Zgjedhës me telekomandë per energji dhe 3 shpejtësi të pajisur për të kontrolluar deri në 5 njësi në seri të modeleve A/H (ajër ambienti dhe ajer i nxehtë).
LxAxH (mm): 88x47x88

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series 

Instructions Manual 

Quick Comparison

SettingsCOR-N removeTPSB removeVENT-VN removeCTB removeTD-SILENT removeCHVB/CHVT remove
NameCOR-N removeTPSB removeVENT-VN removeCTB removeTD-SILENT removeCHVB/CHVT remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Description

Air curtains COR-N Series

Projektuar për aplikim në mur në mjedise komerciale ose industriale. Karakteristikat Mund të vendoset deri në 3 metra lartësi. Helika/lopata tangenciale me performance te larte qe mundesojne nivel te ulet zhurme. Mund të instalohet në seri. Shpejtësi tepër e ulët në ata ventilatore që kanë nevojë për një temperaturë më të lartë të ajrit në dalje (versionet e ajrit të ngrohtë).
 
 

Centrifugal Roof Mounted Fans TPSB Series

Ventilator centrifugale për çati, profil i holle dhe shumë estetik, shtytës me helika prapa, me trup poliamidi, kapakë speciale rezistente ndaj motit dhe bazë pllake prej çeliku të galvanizuar. Asemblimi i motorit i cili eshte i balancuar dinamikisht. Motori monofaze 230V - 50/60Hz, IP44, Klasi F (modeli i klasës B 190/060), kushineta me grase mbrojtës të përhershëm dhe termik. Përfshin kutinë e terminalit të telekomandës IP65.

VENT-VN Series

Gama e ventilatorëve centrifugale të montuar në mur, të prodhuar nga çeliku i galvanizuar rezistent ndaj korrozionit të cilësisë së lartë. I gjithë modeli përfshin një motor të rotorit të jashtëm monofaze të tipit të mbyllur, me shtytës të lakuar prapa që nuk ngec, i përshtatur në fabrikë. Të gjitha shtytësit janë të prodhuar nga poliamidi, përveç modelit 315N i cili është bërë nga llamarina e galvanizuar.

Roof Mounted Fans CTB Series

Gama e ventilatoreve centrifugale të çatisë të cilët janë montuar drejtpërdrejt mbi një kanal rrethor. Helike centrifugale e lakuar prapa në fletë çeliku të galvanizuar. Fletë çeliku të galvanizuar te mbrojtura nga bojë e zezë poliestër epoksi. Të gjitha modelet janë të pajisura me mbrojtës kundër shpendëve. 4 madhësi të ndryshme për kanalet me diametër 160, 200, 250 dhe 315 mm. Çelësi ON-OFF IP55. Fllanxha e lidhjes së kanalit me guarnicione gomine dhe mbrojtës termik.

TD-SILENT Series

Modelet fillojne nga 160 deri ne 1000. Seria e tyre vjen e dizenjuar për performanca të larta aerodinamike me profile shumë kompakte dhe nivele shumë të ulëta zhurme. Certifikuar nga Shoqata e Aprovimit për Zvogëlimin e Zhurmës (modelet TD-350, TD-500, TD-800 dhe TD-1000). Prodhuar në material plastik, të projektuar posaçërisht per te reduktuar nivelin e zhurmes. Pajisur me guarnicione gome në hyrje dhe dalje për të thithur dridhjet, një trup që mund të çmontohet. Kutia e lidhjes mund të rrotullohet 360º, për të lehtësuar lidhjen e lehtë të kabllit të energjisë.

Backward curved centrifugal fans CHVB / CHVT Series

Gama CHVB-CHVT është e përshtatshme për shumë aplikacione të përgjithshme të ventilimit ku ka rezistenca të larta të sistemit; pra sisteme me filtra, dampers etj. Gama e ventilatorëve të kabinetit, të prodhuara nga fletë çeliku e galvanizuar me panel me trashësi të dyfishtë (lloji sanduiç) të veshur nga brenda me izolim akustik prej fije qelqi rezistent ndaj zjarrit 17 mm të trashësisë (M0). Të gjitha modelet përfshijnë shtytëse centrifugale të përkulur me lëvizje direkte prapa me motor të vendosur jashtë rrymës së ajrit dhe të përshtatshëm për temperaturën e rrjedhës së ajrit deri në 120ºC. I disponueshëm me motorë njëfazor ose trefazor në 4 pole.
Content
ATRIBUTET
  CR-F 2 Telekomandat e zgjedhjes së energjisë për të kontrolluar deri në 5 njësi në seri të modeleve A (vetëm ajri i ambientit). LxAxH (mm): 88x47x88  
CR-6/9 Zgjedhës me telekomandë per energji dhe 3 shpejtësi të pajisur për të kontrolluar deri në 5 njësi në seri të modeleve A/H (ajër ambienti dhe ajer i nxehtë). LxAxH (mm): 88x47x88
   
DOWNLOADS
Catalogue series  Instructions Manual 
ATRIBUTET
  Kuti terminale rezistente ndaj flakës. Kuti terminale shumë e aksesueshme, e bërë nga plastika rezistente ndaj flakës V0, që përmban kondensatorin.   Ventilator me helike centrifugale me efikasitet të lartë. Konsumim i ulet,mirembatje e lehte.   Dizajn i patinuar. Performance e shkelqyer.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
  Celesi izolimit. Celesi izolimit elektrik ON-OFF i vendosur në ventilator si standard.   Mbrojtese rezistente ndaj zogjve. Rrjete mbrojtese celiku ndaj zogjve.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual 2
ATRIBUTET
  Helike centrifugale me lopatata te lakuara prapa. Për të parandaluar grumbullimin e papastërtive. E balancuar dinamikisht.   Qendrueshmeria Me konstrukt te perbere me profile alumini dhe kende plastike qe mundesojne qendrueshmerine e ventilatorit ne kuti.   Lehtësisht e montueshme. Të gjitha modelet janë të pajisura me bazemente montimi për të lehtësuar instalimin.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
WeightN/AN/AN/AN/AN/AN/A
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information