CHGT

CHGT

Axial flow cabinet fans CHGT Series

Gama e rregullimit te profileve te lopatave ne ventilatoret aksial me kuti me rrjedhje boshtore të projektuar për nxjerrjen e tymit në kushte zjarri dhe të certifikuara F400-120 dhe F300-120 (e shënuara CE).
Kasa e ventilatorit e prodhuar nga fletë çeliku e galvanizuar me diametër të gjërë të veshur nga brenda me izolim akustik prej tekstil me fije qelqi të papërshkueshëm nga zjarri me trashësi 25 mm (M0).
Të gjitha modelet përfshijnë tehe të veçanta alumini të shkrirë të cilësisë së lartë të vendosura brenda një qendre çeliku me fletë të shtypur.

 

ATTRIBUTES

 

Gama ofron nje shumellojshmeri për shkak të numrit të ndryshëm të fleteve të disponueshme.
Helika me 3, 5, 6, 7 ose 9 flete me kënde të rregullueshme, duke lejuar zgjedhjen më optimale për të arritur me çdo lloj instalimi.

 

Motori i miratuar S1 dhe S2.
Motorë të certifikuar F400-120 ose F300-120 të miratuar për funksionim të vazhdueshëm (S1) ose për funksionim emergjent (S2).

 

Rezistenca ndaj korrozionit.
Grupe të prodhuara nga fletë çeliku e galvanizuar.
Dizajni mundëson heqjen e anësore të kasës dhe aksesin në montimin e motorit.

 

Lehtësisht të montueshme.
Mbështetësit e fortë të bazës lehtësojnë instalimin.
(Modelet nga 900 në 1250).

 

Helika e balancuar dinamikisht.
Helika e balancuar dinamikisht, sipas standardit ISO 1940, duke siguruar funksionim pa dridhje.

 

Dizajni i fletes së gjerë: presion më i lartë.
Dizajni i fletes së gjerë për të siguruar performancën më efikase të rrjedhës së ajrit.
Konfigurimi 1: modelet nga 400 në 630 (F400) ose 800/6 (F300).
Konfigurimi 2: modelet nga 710 (F400) ose 800/9 (F300).

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series 

Instructions Manual 

Quick Comparison

SettingsCHGT removeCAB removeTPSB removeCTB removeVENT-VN removeCVHT remove
NameCHGT removeCAB removeTPSB removeCTB removeVENT-VN removeCVHT remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Description

Axial flow cabinet fans CHGT Series

Gama e rregullimit te profileve te lopatave ne ventilatoret aksial me kuti me rrjedhje boshtore të projektuar për nxjerrjen e tymit në kushte zjarri dhe të certifikuara F400-120 dhe F300-120 (e shënuara CE). Kasa e ventilatorit e prodhuar nga fletë çeliku e galvanizuar me diametër të gjërë të veshur nga brenda me izolim akustik prej tekstil me fije qelqi të papërshkueshëm nga zjarri me trashësi 25 mm (M0). Të gjitha modelet përfshijnë tehe të veçanta alumini të shkrirë të cilësisë së lartë të vendosura brenda një qendre çeliku me fletë të shtypur.  

Acoustic cabinet fans CAB Series

Ventilatorë të kabinetit akustik të prodhuar nga fletë çeliku të galvanizuar me spesor të konsiderueshem dhe të veshur nga brenda me izolim akustik të papërshkueshëm nga zjarri (M0) me trashësi 50 mm. Mbulesa e ventilatorit furnizohet me fiksime "të shpejta" për të mundësuar heqjen dhe montimin e shpejtë, si dhe mbylljen e ngushtë. Të gjitha modelet përfshijnë ventilator centrifugal të lakuar me lëvizje të drejtpërdrejtë njëfazore. Të gjithë tifozët e instaluar në tifozët e kabinetit akustik CAB përputhen me kërkesat e efikasitetit të Direktivës ErP. Të gjithë kabinetet mund të instalohen në natyrë si standard. Në dispozicion, në varësi të modelit, me motorë të vetëm në 2 ose 4 pole.
 

Centrifugal Roof Mounted Fans TPSB Series

Ventilator centrifugale për çati, profil i holle dhe shumë estetik, shtytës me helika prapa, me trup poliamidi, kapakë speciale rezistente ndaj motit dhe bazë pllake prej çeliku të galvanizuar. Asemblimi i motorit i cili eshte i balancuar dinamikisht. Motori monofaze 230V - 50/60Hz, IP44, Klasi F (modeli i klasës B 190/060), kushineta me grase mbrojtës të përhershëm dhe termik. Përfshin kutinë e terminalit të telekomandës IP65.

Roof Mounted Fans CTB Series

Gama e ventilatoreve centrifugale të çatisë të cilët janë montuar drejtpërdrejt mbi një kanal rrethor. Helike centrifugale e lakuar prapa në fletë çeliku të galvanizuar. Fletë çeliku të galvanizuar te mbrojtura nga bojë e zezë poliestër epoksi. Të gjitha modelet janë të pajisura me mbrojtës kundër shpendëve. 4 madhësi të ndryshme për kanalet me diametër 160, 200, 250 dhe 315 mm. Çelësi ON-OFF IP55. Fllanxha e lidhjes së kanalit me guarnicione gomine dhe mbrojtës termik.

VENT-VN Series

Gama e ventilatorëve centrifugale të montuar në mur, të prodhuar nga çeliku i galvanizuar rezistent ndaj korrozionit të cilësisë së lartë. I gjithë modeli përfshin një motor të rotorit të jashtëm monofaze të tipit të mbyllur, me shtytës të lakuar prapa që nuk ngec, i përshtatur në fabrikë. Të gjitha shtytësit janë të prodhuar nga poliamidi, përveç modelit 315N i cili është bërë nga llamarina e galvanizuar.

Belt driven cabinet fans CVHT Series - F400-120 rated cabinet fans

Gama e ventilatorëve të kabinetit me rrip të projektuar për nxjerrjen e tymit në kushte zjarri dhe të certifikuara F400-120 (e shënuara CE). Grupet janë prodhuar nga fletë çeliku e galvanizuar me spesor të rëndë. Të gjitha modelet përfshijnë helike centrifugale të lakuar përpara me dy hyrje. Sistemi i transmetimit me rrip i montuar jashtë rrymës së ajrit. Motori i montuar brenda kabinetit të ventilatorit mbi një mbështetje specifike duke dhënë tension optimal të rripit. Furnizohet si standard në konfigurimin e shkarkimit horizontal (kodi H) ose vertikal (kodi V) me montimin e motorit, rrotullës dhe rripit në anën e djathtë të njësisë kur shikohet nga fundi i shkarkimit.
Content
ATTRIBUTES
  Gama ofron nje shumellojshmeri për shkak të numrit të ndryshëm të fleteve të disponueshme. Helika me 3, 5, 6, 7 ose 9 flete me kënde të rregullueshme, duke lejuar zgjedhjen më optimale për të arritur me çdo lloj instalimi.  
Motori i miratuar S1 dhe S2. Motorë të certifikuar F400-120 ose F300-120 të miratuar për funksionim të vazhdueshëm (S1) ose për funksionim emergjent (S2).  
Rezistenca ndaj korrozionit. Grupe të prodhuara nga fletë çeliku e galvanizuar. Dizajni mundëson heqjen e anësore të kasës dhe aksesin në montimin e motorit.   Lehtësisht të montueshme. Mbështetësit e fortë të bazës lehtësojnë instalimin. (Modelet nga 900 në 1250).   Helika e balancuar dinamikisht. Helika e balancuar dinamikisht, sipas standardit ISO 1940, duke siguruar funksionim pa dridhje.   Dizajni i fletes së gjerë: presion më i lartë. Dizajni i fletes së gjerë për të siguruar performancën më efikase të rrjedhës së ajrit. Konfigurimi 1: modelet nga 400 në 630 (F400) ose 800/6 (F300). Konfigurimi 2: modelet nga 710 (F400) ose 800/9 (F300).    
DOWNLOADS
Catalogue series  Instructions Manual 
ATRIBUTET
  Niveli i ulët i zhurmës Izolim akustik prej tekstil me fije qelqi të papërshkueshëm nga zjarri (M0) me trashësi 50 mm me një shtresë me rezistencë të lartë që redukton ndjeshëm nivelin e zhurmës.   Ngjeshja e ajrit të kabinetit Të gjitha modelet përfshijnë fllanxha rrethore të lidhjes së kanalit të hyrjes dhe shkarkimit me mbështjellës ajri të integruar gome.   IP55 Kuti terminali në distancë. Për të lehtësuar instalimin dhe lidhjen me kontrollet e jashtme.   Mirëmbajtje e lehtë Fiksimi i shpejte ben te mundur një mirëmbajtje të shpejtë dhe të lehtë.   Lehtësisht e montueshme. Të gjitha modelet janë të pajisura me bazamente montimi për të lehtësuar çdo montim në tavan, mur ose dysheme.   Instalim në çdo pozicion Mund të montohet në pozicion vertikal, horizontal ose të përmbysur.      
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
  Kuti terminale rezistente ndaj flakës. Kuti terminale shumë e aksesueshme, e bërë nga plastika rezistente ndaj flakës V0, që përmban kondensatorin.   Ventilator me helike centrifugale me efikasitet të lartë. Konsumim i ulet,mirembatje e lehte.   Dizajn i patinuar. Performance e shkelqyer.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
  Celesi izolimit. Celesi izolimit elektrik ON-OFF i vendosur në ventilator si standard.   Mbrojtese rezistente ndaj zogjve. Rrjete mbrojtese celiku ndaj zogjve.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
  Lehtësisht e montueshme. Ventilatoret kanë pika fiksimi në qoshe duke lehtësuar instalimin qoftë në dysheme ose në tavan.   Motori brenda kasës së ventilatorit, shfaq një madhësi më të vogël dhe një kapacitet më të lartë.   Sistemi i rregulluar automatikisht dhe pa mirëmbajtje ekskluzive e S&P. Sistemi i vetëm që siguron një tension të vazhdueshëm të rripit pa nevojë për mirëmbajtje   Qëndrueshmëria Me konstrukt te perbere me profile alumini dhe kende plastike qe mundesojne qendrueshmerine e ventilatorit ne kuti.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
WeightN/AN/AN/AN/AN/AN/A
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information