CHAT-N

CHAT-N

Acoustic cabinet fans CHAT-N Series

Gama e ventilatorëve centrifugal në kuti me helike të lakuar me lëvizje të drejtpërdrejtë prapa, të krijuar për nxjerrjen e tymit në kushte zjarri dhe të certifikuar F400-120 (shënjimi CE). Grupet janë prodhuar nga një kuti e fortë e galvanizuar të veshura me izolim akustik prej tekstil me fije qelqi të papërshkueshëm nga zjarri (M0) me trashësi 25 mm. Të gjitha modelet përfshijnë motorë të vlerësuar F400-120 të miratuar për të punuar vazhdimisht (S1) dhe në situata emergjente (S2).

Në dispozicion, në varësi të modelit, me motorë trefazorë në pole 4, 6 ose 4/8.

 

ATRIBUTET

 

Helika centrifugale të lakuar prapa.
Për të shmangur grumbullimin e papastërtisë ose yndyrës.
E balancuar në mënyrë dinamike sipas standardit ISO 1940.

 

Motori i miratuar S1 dhe S2.
Motorët e vlerësuar F400 120 të miratuar për të punuar vazhdimisht (S1) dhe në situata emergjente (S2).

 

Kabineti i ngushtë.
Hapësirat të përshtatura për të eliminuar ujin e kondensuar.

 

Lehtësisht e montueshme.
Të gjithë tifozët janë të pajisur me bazamente të ngurtë me unaza ngritëse për të lehtësuar instalimin në dysheme ose tavan.

 

Niveli i ulët i zhurmës.
Panele të prodhuara nga fletë çeliku të galvanizuar me spesor te trashë, të veshur nga brenda me izolim akustik të papërshkueshëm nga zjarri (M0), për të reduktuar ndjeshëm zhurmën.

 

Bazament kundër vibrimit.
Për të reduktuar dridhjet dhe transmetimet e zhurmës në instalim dhe funksionim.

 

Qëndrueshmëria.
Kuti cilesore me profile alumini qe ofrojne qendrueshmeri te larte.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series 

Instructions Manual 

Quick Comparison

SettingsCHAT-N removeTD EVO removeVENT-VN removeTD-MIXVENT removeCVAT-N removeCAD COMPACT remove
NameCHAT-N removeTD EVO removeVENT-VN removeTD-MIXVENT removeCVAT-N removeCAD COMPACT remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Description

Acoustic cabinet fans CHAT-N Series

Gama e ventilatorëve centrifugal në kuti me helike të lakuar me lëvizje të drejtpërdrejtë prapa, të krijuar për nxjerrjen e tymit në kushte zjarri dhe të certifikuar F400-120 (shënjimi CE). Grupet janë prodhuar nga një kuti e fortë e galvanizuar të veshura me izolim akustik prej tekstil me fije qelqi të papërshkueshëm nga zjarri (M0) me trashësi 25 mm. Të gjitha modelet përfshijnë motorë të vlerësuar F400-120 të miratuar për të punuar vazhdimisht (S1) dhe në situata emergjente (S2). Në dispozicion, në varësi të modelit, me motorë trefazorë në pole 4, 6 ose 4/8.
 

IN-LINE MIXED FLOW DUCT FANS TD-EVO Series

 Aspirator linje të përshtashëm për montim direkt në tuba rrethorë. Seria përshin shtatë madhësi të ndryshme nga Ø100mm-Ø400, me prurje ajri nga 210 – 1840 m³/h. Dizenjoja e unifikuar e bazamenteve anësore lejon mirëmbajtjen, servisin dhe ndërrim e motorit dhe helikës pa patur nevojë për cmontin të linjës së tubave

VENT-VN Series

Gama e ventilatorëve centrifugale të montuar në mur, të prodhuar nga çeliku i galvanizuar rezistent ndaj korrozionit të cilësisë së lartë. I gjithë modeli përfshin një motor të rotorit të jashtëm monofaze të tipit të mbyllur, me shtytës të lakuar prapa që nuk ngec, i përshtatur në fabrikë. Të gjitha shtytësit janë të prodhuar nga poliamidi, përveç modelit 315N i cili është bërë nga llamarina e galvanizuar.

In-line mixed flow duct fans TD-MIXVENT Series

Aspirator linje të përshtashëm për montim direkt në tuba rrethorë ,me plastike te forte modelet nga 160-2000 ose me shtresë metalike prej çeliku te veshur me nje boje rezistente epoxy-polyester per modelet nga 4000-6000. Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojne mundesinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.
 

Acoustic Cabinet Fans CVAB-N / CVAT-N Series

Gama e ventilatorëve të kabinetit centrifugal të lakuar me lëvizje direkte, të dizajnuara për ajrosjen e kuzhinave komerciale dhe të aplikacioneve industriale. Ventilator kabineti i prodhuar nga profile alumini dhe panele anësore me trashësi të dyfishtë të veshur nga brenda me izolim akustik prej tekstil me fije qelqi rezistent ndaj zjarrit 25 mm. Fllanxha rrethore e lidhjes së kanalit në hyrje dhe dalje. CVAB-N/CVAT-N përfshin shtytës centrifugale të lakuar me lëvizje të drejtpërdrejtë, të prodhuar nga fletë alumini (CVAB-N) ose çeliku (CVAT-N), me motor të vendosur brenda rrymës së ajrit.

HIGH-EFFICIENCY HEAT RECOVERY UNITS CAD-COMPACT Series

Njësitë e rikuperimit të nxehtësisë me shkëmbyes nxehtësie me pllaka alumini me efikasitet të lartë (deri në 88%) të certifikuara nga Eurovent, të montuara në një mbyllje çeliku të galvanizuar me dy mure me izolim të brendshëm termo-akustik të papërshkueshëm nga zjarri (A1/M0) prej lesh mineral të trashë 25 mm në modelet 500 deri në 2500 dhe 30 mm në modelet 3200 dhe 4500.

Content
ATRIBUTET
  Helika centrifugale të lakuar prapa. Për të shmangur grumbullimin e papastërtisë ose yndyrës. E balancuar në mënyrë dinamike sipas standardit ISO 1940.  
Motori i miratuar S1 dhe S2. Motorët e vlerësuar F400 120 të miratuar për të punuar vazhdimisht (S1) dhe në situata emergjente (S2).
  Kabineti i ngushtë. Hapësirat të përshtatura për të eliminuar ujin e kondensuar.   Lehtësisht e montueshme. Të gjithë tifozët janë të pajisur me bazamente të ngurtë me unaza ngritëse për të lehtësuar instalimin në dysheme ose tavan.   Niveli i ulët i zhurmës. Panele të prodhuara nga fletë çeliku të galvanizuar me spesor te trashë, të veshur nga brenda me izolim akustik të papërshkueshëm nga zjarri (M0), për të reduktuar ndjeshëm zhurmën.   Bazament kundër vibrimit. Për të reduktuar dridhjet dhe transmetimet e zhurmës në instalim dhe funksionim.   Qëndrueshmëria. Kuti cilesore me profile alumini qe ofrojne qendrueshmeri te larte.
 
 
DOWNLOADS
Catalogue series  Instructions Manual 
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
Profil estetik Profili estetik i aspiratoreve MIXVENT-TD i bën ata zgjidhjen më efektive për instalimet ku hapësira e instalimit është e kufizuar.   Lehtesisht e montueshme. Te fiksohen bazamentet.   Lehtesisht e montueshme. Fiksoni heliken dhe asembloni dy pjeset e tjera te aspiratorit.   Lehtesisht e montueshme. Kryeni lidhjet e instalimeve elektrike.   Lehtesisht e montueshme. Lidheni tubat fleksibel.   MIRËMBAJTJE E LEHTË Dizajni unik i mbajtësit lejon montimin ose heqjen e motorit pa çmontuar kanalin ngjitur.   POZICION FLEKSIBEL MONTIMI Mund të montohet në çdo vend të kanalit të ajrit.   MODELET TD-MIXVENT-T Modelet MIXVENT-TD-T (nga 160 deri në 800 modele) janë të pajisur me një kohëmatës të rregullueshëm midis 1 dhe 30 minutash dhe furnizohen me një motor me një ose tre shpejtësi që nuk është i përshtatshëm për kontrollin e shpejtësisë.   MODEL 160 Modeli TD-160/100N SILENT, motori i pajisur me amortizator për të reduktuar nivelin e zhurmës dhe vibrimet e motorit gjatë punës    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
  Helike centrifugale me lopatata te lakuara prapa. Për të parandaluar grumbullimin e papastërtive. E balancuar dinamikisht.   Niveli i ulët i zhurmës Sipas kërkesës, panele anësore me trashësi të dyfishtë të veshur me izolim akustik me fije qelqi rezistent ndaj zjarrit me 25 mm trashësi.   Qëndrueshmëria Me konstrukt te perbere me profile alumini dhe kende plastike qe mundesojne qendrueshmerine e ventilatorit ne kuti.   Kutia e terminalit të jashtëm IP55. Për të lehtësuar lidhjen elektrike.      
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
   
Versioni BASIC Karakteristikat: - Telekomandë e përfshirë. - Kontroll manual/automatik i shpejtësisë. - Kontroll manual dhe automatik nga bypass. - Treguesi i alarmit. - Komunikimi Modbus.
  Versioni I AVANCUAR Karakteristikat: - Ekrani i kontrollit me prekje. - Funksionet e njëjta si versioni BASIC plus kontrollin e ventilatorit në modalitetet VAV, COP dhe CAV. - Kontrolli i bobinave të jashtme të ujit (aksesorët). - Funksione shtesë.   Kutia elektrike e përfshirë Përfshihet çelësi i sigurisë së jashtme. Si në versionin ECOWATT me kabllo, ashtu edhe në versionet BASIC dhe ADVANCED Plug&Play.   Niveli i ulët i zhurmës dhe ndërtimi i forte Mbyllje me dy panele. Izolim termoakustik i papërshkueshëm nga zjarri A1/M0 me trashësi 25 ose 30 mm, në varësi të modelit.   Shkëmbyes nxehtësie shumë efikase prej alumini (deri në 86%) i certifikuar nga Eurovent.   Motorët Tifozët e prizës janë të pajisur me motorë EC monofaze.   Filtra me efikasitet të lartë. - Filtra F7 me presion të ulët (ePM1, 70%) për furnizim me ajër. - Filtra M5 (ePM10 50%) në nxjerrje.     Bypass Të gjitha versionet përfshijnë bypass të brendshëm me një aktivizues të integruar     Montim i lehtë Mbështetje specifike për instalim në tavane      
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2 Instructions Manual 3
WeightN/AN/AN/AN/AN/AN/A
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information