CBM-s

CBM-s

Low Pressure Centrifugal Fans CBM Small Series

Gama e ventilatorëve centrifugale me hyrje direkte dhe të dyfishtë me presion të ulët me motor të jashtëm. Madhësitë e disponueshme nga 133 deri në 200 mm të ventilatorit në Ø.
Helika dhe motorr i prodhuar nga fletë çeliku e galvanizuar.
Motori i jashtëm me IP44 të pajisur me mbrojtës termik të rivendosjes automatike dhe kushineta të lyer per gjatë gjithë jetës.
Të gjitha modelet përfshijnë kondensator të vendosur në kutinë e termike (modelet me një hyrje) ose bllokun termik (modelet me hyrje të dyfishtë).

ATRIBUTET

 

Dizajn kompakt.
Dizajni special i të gjithë montimit. Motori mbi helika i cili siguron një madhësi kompakte posaçërisht në modelet me një hyrje.

 

Helikë e balancuar dinamikisht.
Helikë e balancuar dinamikisht, sipas standardeve ISO 1940, që parandalon vibrimet gjatë punës.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series 

Instructions Manual 

Quick Comparison

SettingsCBM-s removeTPSB removeRESPIRO removeTD-SILENT removeTD EVO removeDOMEO remove
NameCBM-s removeTPSB removeRESPIRO removeTD-SILENT removeTD EVO removeDOMEO remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Description

Low Pressure Centrifugal Fans CBM Small Series

Gama e ventilatorëve centrifugale me hyrje direkte dhe të dyfishtë me presion të ulët me motor të jashtëm. Madhësitë e disponueshme nga 133 deri në 200 mm të ventilatorit në Ø. Helika dhe motorr i prodhuar nga fletë çeliku e galvanizuar. Motori i jashtëm me IP44 të pajisur me mbrojtës termik të rivendosjes automatike dhe kushineta të lyer per gjatë gjithë jetës. Të gjitha modelet përfshijnë kondensator të vendosur në kutinë e termike (modelet me një hyrje) ose bllokun termik (modelet me hyrje të dyfishtë).

Centrifugal Roof Mounted Fans TPSB Series

Ventilator centrifugale për çati, profil i holle dhe shumë estetik, shtytës me helika prapa, me trup poliamidi, kapakë speciale rezistente ndaj motit dhe bazë pllake prej çeliku të galvanizuar. Asemblimi i motorit i cili eshte i balancuar dinamikisht. Motori monofaze 230V - 50/60Hz, IP44, Klasi F (modeli i klasës B 190/060), kushineta me grase mbrojtës të përhershëm dhe termik. Përfshin kutinë e terminalit të telekomandës IP65.

Single Room Heat Recovery RESPIRO Series

Njësi ajrimi i decentralizuar, me rikuperim të nxehtësisë, për dhoma teke në përdorime shtëpiake ose komerciale. Dizajn elegant që lejon përshtatjen e tij me çdo ambient. Sistemi i ventilimit përmes një motori dhe një shkëmbyesi nxehtësie me një performancë deri në 93%. E projektuar për një funksionim të vazhdueshëm, njësia rregullon rrjedhën e ajrit proporcionalisht me nivelin e lagështisë (modeli RD), duke siguruar cilësi të shkëlqyer të ajrit të brendshëm.

 

TD-SILENT Series

Modelet fillojne nga 160 deri ne 1000. Seria e tyre vjen e dizenjuar për performanca të larta aerodinamike me profile shumë kompakte dhe nivele shumë të ulëta zhurme. Certifikuar nga Shoqata e Aprovimit për Zvogëlimin e Zhurmës (modelet TD-350, TD-500, TD-800 dhe TD-1000). Prodhuar në material plastik, të projektuar posaçërisht per te reduktuar nivelin e zhurmes. Pajisur me guarnicione gome në hyrje dhe dalje për të thithur dridhjet, një trup që mund të çmontohet. Kutia e lidhjes mund të rrotullohet 360º, për të lehtësuar lidhjen e lehtë të kabllit të energjisë.

IN-LINE MIXED FLOW DUCT FANS TD-EVO Series

 Aspirator linje të përshtashëm për montim direkt në tuba rrethorë. Seria përshin shtatë madhësi të ndryshme nga Ø100mm-Ø400, me prurje ajri nga 210 – 1840 m³/h. Dizenjoja e unifikuar e bazamenteve anësore lejon mirëmbajtjen, servisin dhe ndërrim e motorit dhe helikës pa patur nevojë për cmontin të linjës së tubave

Counter-flow, high-efficiency heat recovery unit DOMEO 210 Series

Njësi e rikuperimit të nxehtësisë në të gjithë shtëpinë me efikasitet të lartë deri në konfigurim 92% dhe motor EC me konsum shumë të ulët. Siguron një furnizim të vazhdueshëm me ajër të freskët në ambientet e banimit të një shtëpie. Për të optimizuar konsumin e energjisë dhe cilësinë e ajrit, ai mund të lidhet me një sensor CO2 ose lagështie. Domeo 210 është i pajisur me një bypass 100% dhe është i pajisur me filtër F7 ose M5 në hyrje dhe me filtër G4 në dalje për të mbrojtur shkëmbyesin e nxehtësisë.
Content
ATRIBUTET
  Dizajn kompakt. Dizajni special i të gjithë montimit. Motori mbi helika i cili siguron një madhësi kompakte posaçërisht në modelet me një hyrje.  
Helikë e balancuar dinamikisht. Helikë e balancuar dinamikisht, sipas standardeve ISO 1940, që parandalon vibrimet gjatë punës.  
 
DOWNLOADS
Catalogue series  Instructions Manual 
ATRIBUTET
  Kuti terminale rezistente ndaj flakës. Kuti terminale shumë e aksesueshme, e bërë nga plastika rezistente ndaj flakës V0, që përmban kondensatorin.   Ventilator me helike centrifugale me efikasitet të lartë. Konsumim i ulet,mirembatje e lehte.   Dizajn i patinuar. Performance e shkelqyer.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATTRIBUTES
   
Telekomanda e modelit RESPIRO RD 3 shpejtësi Kontrolli i lagështisë Mënyrat: - Vetëm nxjerrje - Vetëm furnizim - Rishikim i nxjerrjes dhe thithjes së ajrit. - Siguria aktivizohet vetëm nëse lagështia e kalon kufirin.    
  Shkëmbyes nxehtësie qeramike me performancë deri në 93%, i mbrojtur me një filtër G3 në të dy skajet       Mbulesa e brendshme e përparme me dizajn elegant, e cila lejon përshtatjen me çdo ambient.  
 
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual 2
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
ATRIBUTET
     Kontrolluesi Telekomanda e përfshirë në produkt. Lejon rregullimin e: - Funksionimit Boost (modelet RD dhe APP) - By-pass - Alarmi i filtrave të ndotur - Modele shtesë (modelet RD dhe APP)
 
  Shumë kompakt
 
  Nderhyrje e lehtë në filtra
     Lehtë për t'u aksesuar: ventilatorë, shkëmbyes nxehtësie dhe by-pass     Lidhje ajri(program) Nëpërmjet modulit opsional SPCM, njësia mund të hyjë në Connectair, IoT e S&P që ofron qasje në një mënyrë të re për të shijuar ajrosjen tuaj.  
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
WeightN/AN/AN/AN/AN/AN/A
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information