AIRPUR 360º

AIRPUR 360º

PORTABLE AIR PURIFIERS AIRPUR 360º

Njësi e qetë portative e pastruesit të ajrit për hapësira deri në 50 m².

Karakteristikat
Ekrani me prekje LCD tregon të gjitha funksionet e disponueshme dhe statusin e tyre:
− Niveli i cilësisë së ajrit të koduar me ngjyra dhe treguesi PM2.5 (μg/m³).
− RH% dhe temperatura e dhomës.
− Kohëmatësi (1-8 orë).
− Treguesi i ndërrimit të filtrit.
− Kyçja e ekranit.

 

 

ATRIBUTET

 

 

Drita UV që zhduk viruset, bakteret dhe merimangat e pluhurit.

 

 

Filtra 360º – Efikasitet i lartë.

 

 

Ekran LCD me prekje.

 

 

Treguesi i cilësisë së ajrit.

 

 

Telekomandë.

 

 

 

Filtri me fibra. Filtri HEPA. Filtri me karbon aktiv.
Kompleti i filtrit mund të porositet edhe si pjesë këmbimi: AIRPUR 360 FILTER.

 

DOWNLOADS

Catalogue series 

Instructions Manual

Quick Comparison

SettingsAIRPUR 360º removeSLIM removeJETLINE ECOWATT removeHCM-N Series removeTD-SILENT ECOWATT removeHV-STYLVENT Series remove
NameAIRPUR 360º removeSLIM removeJETLINE ECOWATT removeHCM-N Series removeTD-SILENT ECOWATT removeHV-STYLVENT Series remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Description

PORTABLE AIR PURIFIERS AIRPUR 360º

Njësi e qetë portative e pastruesit të ajrit për hapësira deri në 50 m². Karakteristikat Ekrani me prekje LCD tregon të gjitha funksionet e disponueshme dhe statusin e tyre: − Niveli i cilësisë së ajrit të koduar me ngjyra dhe treguesi PM2.5 (μg/m³). − RH% dhe temperatura e dhomës. − Kohëmatësi (1-8 orë). − Treguesi i ndërrimit të filtrit. − Kyçja e ekranit.  
 

COUNTER FLOW, HIGH EFFICIENCY HEAT RECOVERY UNITS SLIM Series

Njësi rikuperimi të nxehtësisë me profil të ulët të projektuara posaçërisht për instalimin në tavane(në ambiente të mbyllura). Shkëmbyes nxehtësie alumini me efikasitet 92% (e certifikuar nga EUROVENT), ventilatorë me prizë me tehe metalike të lakuar prapa dhe motor EC. I përshtatshëm për fluks ajri deri në 2000 m3/h. Sistem kontrolli i para-konfiguruar premium për nisje të lehtë me ekran me prekje. Këllëfi është bërë nga panele të dyfishta vetë-mbështetëse 30 mm (lesh mineral, 100 kg/m3, përçueshmëri termike 0,037 W/mK). Lëkura e brendshme dhe e jashtme janë prej çeliku të galvanizuar. Qasje e lehtë në të gjithë komponentët nëpërmjet aksesit të poshtëm mbi dyer rrëshqitëse me madhësi bujare. Filtrat janë të aksesueshëm nga të gjitha anët. Lidhjet drejtkëndore të hyrjes dhe shkarkimit.

Centrifugal In-Line Fans JETLINE ECOWATT Series

Gama e ventilatorëve në linjë për kanale rrethore, të dizajnuara për performanca të larta aerodinamike me profile shumë kompakte dhe nivele shumë të ulëta zhurme. Shtresë kompakte me profil estetik, e prodhuar nga fletë çeliku e galvanizuar. Kutia e termike dhe bazamenti i montimit nuk e rrit profilin e produktit. Lidhje hermetike midis shtresës së çelikut të galvanizuar dhe fletës plastike për të shmangur rrjedhjet e ajrit. Guarnicione gome në fllanxha për të përmirësuar hermetikën me kanalet. Paisja e motorit me antivibrues si dhe dizenjimi i veçantë i helikës bëjnë të mundur eleminimin total të zhurmës mekanike të aspiratorit. Kuti terminali IP65 që lejon instalimin në natyrë.
 

HCM-N

Aspiratore centrifugal te krijuar per te nxjerre jashte ajrin e papaster te ambientit. Te gjitha modelet jane te pajisura me grila te jashtme, per te parandaluar hyrjet e objekteve te huaja.

Ultra-quiet circular duct fans TD-SILENT ECOWATT Series

Models 350 to 1000 Aspirator linje të përshtashëm për montim direkt në tuba rrethorë. Helika është e dizenjuar në formën më të përsosur për të maksimizuar përfomancën e aspiratorit dhr uljen e nivelit të zhurmës. I pajisur me guarnicione në thithje dhe në dalje të aspiratorit për të izoluar dhe bashkuar aspiratorin me linjën e tubit. Shpejtësia e ventilatorit 100% e rregullueshme me potenciometrin e vendosur në kutinë e lidhjes ose me një kontroll të jashtëm të tipit REB-ECOWATT.

HV-STYLVENT

Aspiratore centrifugal te pershtatshem per montim ne mure ose tavane. Seria HV-STYLVENT përfshin 3 diametra: 150, 230 dhe 300 mm, duke përfshirë disa opsione funksionimi, duke i bërë ato të përshtatshme në mënyrë ideale për një gamë të gjerë të banesave, sherbime komercial dhe industrial.
Content
ATRIBUTET
 
  Drita UV që zhduk viruset, bakteret dhe merimangat e pluhurit.     Filtra 360º - Efikasitet i lartë.    
Ekran LCD me prekje.
    Treguesi i cilësisë së ajrit.     Telekomandë.       Filtri me fibra. Filtri HEPA. Filtri me karbon aktiv. Kompleti i filtrit mund të porositet edhe si pjesë këmbimi: AIRPUR 360 FILTER.
 
DOWNLOADS
Catalogue series  Instructions Manual
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
Kuti termike Kuti termike IP65 qe nuk ndikon ne rritjen e dimesioneve.  
Lidhje hermetike Guarnicione gome për një lidhje më hermetike me kanalet e instalimit.   Shtytës me performancë të lartë. Gjeometri e re e shtytësit për nivele të reduktuara të zhurmes dhe për të ofruar performancë të lartë.   Bazament për montim Bazament i fortë montimi qe vjen se bashku me aspiratorin.   Dy pozicione montimi për mbështetje Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.     Dy pozicione montimi për mbështetje Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojnë mundësinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
ATRIBUTET
  Grile rendese Grile me presion te ulet  
      Grile sigurie Grile e jashtme per parandaluar hyrjen e objekteve te huaja  
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual  
 
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2
ATRIBUTET
  Grila Për të parandaluar hyrjen e ajrit dhe për të kufizuar rrjedhjen e nxehtësisë kur nxjerrësi nuk është në punë  
Me funksionim te dyfishte Thithje dhe prurje ajri   Mundësi të ventilimit natyral Ne momentin qe hapet grila,aspiratori fiket     Dizajni i tij i përshtatshëm me cdo lloj ambienti    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual Instructions Manual 2 Instructions Manual 3
Weight
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information