AIRPUR-2N

AIRPUR-2N

PORTABLE AIR PURIFIERS AIRPUR-2N Series

Njësi pastrues ajri portativ super i qetë për hapësira deri në 50 m2.

4 mënyra funksionimi:

− MANUAL: 3 cilësime shpejtësie.

− AUTO: Rregullon shpejtësinë bazuar në cilësinë e ajrit.

− NIGHT: Punon me një shpejtësi jashtëzakonisht të ulët për të reduktuar zhurmën.

− TIMER: I programueshëm nga 1-12 orë.

 

ATRIBUTET

Ekran LCD me prekje.
Shpejtësia, mënyra e funksionimit, ndotja e filtrit dhe treguesit e kohëmatësit.

 

 

Treguesi i cilësisë së ajrit.

 

 

Filtër fibër + HEPA (H13) + Karboni aktiv
Kompletet e filtrave rezervë mund të porositen gjithashtu:
FILTER AIRPUR 2N.

 

 

DOWNLOADS

Catalogue series 

Instructions Manual

Quick Comparison

SettingsAIRPUR-2N removeTPSB removeTD-MIXVENT removeDOMEO removeCAB removeCVHT remove
NameAIRPUR-2N removeTPSB removeTD-MIXVENT removeDOMEO removeCAB removeCVHT remove
Image
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Lexoni më tepër

Description

PORTABLE AIR PURIFIERS AIRPUR-2N Series

Njësi pastrues ajri portativ super i qetë për hapësira deri në 50 m2. 4 mënyra funksionimi: − MANUAL: 3 cilësime shpejtësie. − AUTO: Rregullon shpejtësinë bazuar në cilësinë e ajrit. − NIGHT: Punon me një shpejtësi jashtëzakonisht të ulët për të reduktuar zhurmën. − TIMER: I programueshëm nga 1-12 orë.
 

Centrifugal Roof Mounted Fans TPSB Series

Ventilator centrifugale për çati, profil i holle dhe shumë estetik, shtytës me helika prapa, me trup poliamidi, kapakë speciale rezistente ndaj motit dhe bazë pllake prej çeliku të galvanizuar. Asemblimi i motorit i cili eshte i balancuar dinamikisht. Motori monofaze 230V - 50/60Hz, IP44, Klasi F (modeli i klasës B 190/060), kushineta me grase mbrojtës të përhershëm dhe termik. Përfshin kutinë e terminalit të telekomandës IP65.

In-line mixed flow duct fans TD-MIXVENT Series

Aspirator linje të përshtashëm për montim direkt në tuba rrethorë ,me plastike te forte modelet nga 160-2000 ose me shtresë metalike prej çeliku te veshur me nje boje rezistente epoxy-polyester per modelet nga 4000-6000. Fashetat e fiksimit të aspiratorit ofrojne mundesinë e montimit të tij në të dy krahët, të fryjë ose të tërheqë ajër sipas nevojave të ambientit pa patur nevojë prishjen e gjithë linjës.
 

Counter-flow, high-efficiency heat recovery unit DOMEO 210 Series

Njësi e rikuperimit të nxehtësisë në të gjithë shtëpinë me efikasitet të lartë deri në konfigurim 92% dhe motor EC me konsum shumë të ulët. Siguron një furnizim të vazhdueshëm me ajër të freskët në ambientet e banimit të një shtëpie. Për të optimizuar konsumin e energjisë dhe cilësinë e ajrit, ai mund të lidhet me një sensor CO2 ose lagështie. Domeo 210 është i pajisur me një bypass 100% dhe është i pajisur me filtër F7 ose M5 në hyrje dhe me filtër G4 në dalje për të mbrojtur shkëmbyesin e nxehtësisë.

Acoustic cabinet fans CAB Series

Ventilatorë të kabinetit akustik të prodhuar nga fletë çeliku të galvanizuar me spesor të konsiderueshem dhe të veshur nga brenda me izolim akustik të papërshkueshëm nga zjarri (M0) me trashësi 50 mm. Mbulesa e ventilatorit furnizohet me fiksime "të shpejta" për të mundësuar heqjen dhe montimin e shpejtë, si dhe mbylljen e ngushtë. Të gjitha modelet përfshijnë ventilator centrifugal të lakuar me lëvizje të drejtpërdrejtë njëfazore. Të gjithë tifozët e instaluar në tifozët e kabinetit akustik CAB përputhen me kërkesat e efikasitetit të Direktivës ErP. Të gjithë kabinetet mund të instalohen në natyrë si standard. Në dispozicion, në varësi të modelit, me motorë të vetëm në 2 ose 4 pole.
 

Belt driven cabinet fans CVHT Series - F400-120 rated cabinet fans

Gama e ventilatorëve të kabinetit me rrip të projektuar për nxjerrjen e tymit në kushte zjarri dhe të certifikuara F400-120 (e shënuara CE). Grupet janë prodhuar nga fletë çeliku e galvanizuar me spesor të rëndë. Të gjitha modelet përfshijnë helike centrifugale të lakuar përpara me dy hyrje. Sistemi i transmetimit me rrip i montuar jashtë rrymës së ajrit. Motori i montuar brenda kabinetit të ventilatorit mbi një mbështetje specifike duke dhënë tension optimal të rripit. Furnizohet si standard në konfigurimin e shkarkimit horizontal (kodi H) ose vertikal (kodi V) me montimin e motorit, rrotullës dhe rripit në anën e djathtë të njësisë kur shikohet nga fundi i shkarkimit.
Content
ATRIBUTET
Ekran LCD me prekje. Shpejtësia, mënyra e funksionimit, ndotja e filtrit dhe treguesit e kohëmatësit.  
  Treguesi i cilësisë së ajrit.
    Filtër fibër + HEPA (H13) + Karboni aktiv Kompletet e filtrave rezervë mund të porositen gjithashtu: FILTER AIRPUR 2N.    
DOWNLOADS
Catalogue series  Instructions Manual
ATRIBUTET
  Kuti terminale rezistente ndaj flakës. Kuti terminale shumë e aksesueshme, e bërë nga plastika rezistente ndaj flakës V0, që përmban kondensatorin.   Ventilator me helike centrifugale me efikasitet të lartë. Konsumim i ulet,mirembatje e lehte.   Dizajn i patinuar. Performance e shkelqyer.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
Profil estetik Profili estetik i aspiratoreve MIXVENT-TD i bën ata zgjidhjen më efektive për instalimet ku hapësira e instalimit është e kufizuar.   Lehtesisht e montueshme. Te fiksohen bazamentet.   Lehtesisht e montueshme. Fiksoni heliken dhe asembloni dy pjeset e tjera te aspiratorit.   Lehtesisht e montueshme. Kryeni lidhjet e instalimeve elektrike.   Lehtesisht e montueshme. Lidheni tubat fleksibel.   MIRËMBAJTJE E LEHTË Dizajni unik i mbajtësit lejon montimin ose heqjen e motorit pa çmontuar kanalin ngjitur.   POZICION FLEKSIBEL MONTIMI Mund të montohet në çdo vend të kanalit të ajrit.   MODELET TD-MIXVENT-T Modelet MIXVENT-TD-T (nga 160 deri në 800 modele) janë të pajisur me një kohëmatës të rregullueshëm midis 1 dhe 30 minutash dhe furnizohen me një motor me një ose tre shpejtësi që nuk është i përshtatshëm për kontrollin e shpejtësisë.   MODEL 160 Modeli TD-160/100N SILENT, motori i pajisur me amortizator për të reduktuar nivelin e zhurmës dhe vibrimet e motorit gjatë punës    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
     Kontrolluesi Telekomanda e përfshirë në produkt. Lejon rregullimin e: - Funksionimit Boost (modelet RD dhe APP) - By-pass - Alarmi i filtrave të ndotur - Modele shtesë (modelet RD dhe APP)
 
  Shumë kompakt
 
  Nderhyrje e lehtë në filtra
     Lehtë për t'u aksesuar: ventilatorë, shkëmbyes nxehtësie dhe by-pass     Lidhje ajri(program) Nëpërmjet modulit opsional SPCM, njësia mund të hyjë në Connectair, IoT e S&P që ofron qasje në një mënyrë të re për të shijuar ajrosjen tuaj.  
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
  Niveli i ulët i zhurmës Izolim akustik prej tekstil me fije qelqi të papërshkueshëm nga zjarri (M0) me trashësi 50 mm me një shtresë me rezistencë të lartë që redukton ndjeshëm nivelin e zhurmës.   Ngjeshja e ajrit të kabinetit Të gjitha modelet përfshijnë fllanxha rrethore të lidhjes së kanalit të hyrjes dhe shkarkimit me mbështjellës ajri të integruar gome.   IP55 Kuti terminali në distancë. Për të lehtësuar instalimin dhe lidhjen me kontrollet e jashtme.   Mirëmbajtje e lehtë Fiksimi i shpejte ben te mundur një mirëmbajtje të shpejtë dhe të lehtë.   Lehtësisht e montueshme. Të gjitha modelet janë të pajisura me bazamente montimi për të lehtësuar çdo montim në tavan, mur ose dysheme.   Instalim në çdo pozicion Mund të montohet në pozicion vertikal, horizontal ose të përmbysur.      
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
ATRIBUTET
  Lehtësisht e montueshme. Ventilatoret kanë pika fiksimi në qoshe duke lehtësuar instalimin qoftë në dysheme ose në tavan.   Motori brenda kasës së ventilatorit, shfaq një madhësi më të vogël dhe një kapacitet më të lartë.   Sistemi i rregulluar automatikisht dhe pa mirëmbajtje ekskluzive e S&P. Sistemi i vetëm që siguron një tension të vazhdueshëm të rripit pa nevojë për mirëmbajtje   Qëndrueshmëria Me konstrukt te perbere me profile alumini dhe kende plastike qe mundesojne qendrueshmerine e ventilatorit ne kuti.    
DOWNLOADS
Catalogue series Instructions Manual
Weight
DimensionsN/AN/AN/AN/AN/AN/A
Additional information