Footer Style1

Kompania Venkonair tashmë e afirmuar në tregun shqiptar si kompania më e suksesshme në fushën e ventilimit, aspirimit dhe kondicionimit, e udhëhequr nga një staf i kualifikuar dhe me eksperiencë të gjatë në këtë sektor, ofron garancinë e zgjidhjeve më optimale në menaxhimin e ajrit!

Adresa

Autostrada Lezhe - Tirana, km 8
Lezhe
+355 68 20 42 413

Autostrada  Tirane - Durres, km 12
Rr. Dytesore, Berxulle
+355 69 70 70 036

© Copyright 2022 by DIGITAL MOON